Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Május 09. 11:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Labdarúgás összefoglaló (2011-05-09)

Labdarúgás összefoglaló (2011-05-09)

A hétvégi mérkőzések döntően a hazai csapatok javára dőltek el. Minden korosztály lehetőségeihez képest igyekezett kihozni magából a maximumot, aminek köszönhetően szép sikerek születtek.

Bravúr Újpesten

A Restart – Ceglédi VSE értékes három pontot gyűjtött be a hétvégén Újpesten. A lehető legjobban kezdődött a mérkőzés, a 4. percben Medgyesi buktatásáért megítélt büntetőt Koncz Zsolt értékesítette. Ezután sajnos előbb Medgyesit, majd Szabót is le kellett cserélni sérülés miatt. Ceglédi vezetéssel mentek szünetre a csapatok. A második félidőben az Újpest nagyobb sebességre kapcsolt és megfordította a mérkőzés állását 2-1-re.

De nem adta fel a csapat. A szép számú szurkoló sereg (50 fő ceglédi szurkoló!!!) buzdítása mellet előbb a 80. percben Koncz Zsolt egyenlített, majd a 83. percben gólpaszt adott Busa Bálintnak.

Köszönjük a csapatnak a szép játékot, öröm volt ceglédinek lenni Újpesten.

A csapat összeállítása:

Miski Z., Fekete A., Kurucsai M., Buzás V., Vincze Z., Kenderes Z. (Juhász D.), Nagy L., Koncz Zs., Odrobéna P., Szabó L. (Nagy T.), Medgyesi L. (Busa B.)

Utánpótlás eredmények 2011. május 07.

U-17: Restart Ceglédi VSE – Berettyóújfalui SE 11-0

Aszódi Csaba edző: Csapatom a jó játékkal alaposan kitömte ellenfelét. Végig nyomás alatt tudtuk tartani a vendég kaput, és szebbnél szebb támadásokat vezettünk. Mindenkinek gratulálni tudok a teljesítményéhez, fegyelmezetten és felszabadultan tudtuk játszani a megbeszélt taktikát.

Gólszerzők: Szebellédi Ádám (4), Tarai Richárd (2), Viniczai Viktor (2), Simon Béla, Berta Lóránt, Sinka Tamás

Jók: MINDENKI                                                                                                                 

U-19: Restart Ceglédi VSE – Berettyóújfalui SE 1 – 1

Aszódi Csaba edző: Küzdelmes és eredményes félidőt zártunk, melyben több góllal is vezethettünk volna, ha az utolsó pillanatokban sikerül higgadtabban és pontosabban befejezni a támadásokat.             Egy gólos, de nem megnyugtató előnnyel mehettünk szünetre. A második játékrész kiegyenlítettebb játékot hozott. Ellenfelünk kihasználva egyetlen védelmi megingásunkat kiegyenlített, és elvitte tőlünk 1 pontot. Ez a döntetlen bizonyítja azt, hogy a mérkőzés a lefújásig tart, és a végéig koncentrálni kell. Ennek ellenére dicséret illeti a srácokat, ugyanis látható az, hogy végre elindultunk a felfelé vezető úton.

Gólszerző: Pásztor Géza

Jók: Gombár Gábor, Szabó Martin, Márton Dávid, Mailát Zoltán, Péczeli Tibor

U-15: Tisza Volán – Restart Ceglédi VSE 4-0

Kecskeméti József edző: természetesen műfüvön került sor május 7-én, 25 fokban a soron következő bajnokink. Gratulálok annak, aki ezt megengedi, úgy hogy mellettünk ott állt a senki által nem használt füves pálya. Több első osztályú visszajátszóval megerősített hazai csapattal kellett volna felvennünk a versenyt (az egyik három gólt lőtt). Természetesen három helyi spori vezette a mérkőzést, akik elfelejtettek 1-0-nál megadni javunkra egy büntetőt. Három játékosomat kellett sérülés miatt lecserélnem, sajnos Határ Milán a tavaszi szezonban már nem tud pályára lépni. Szóval nem sikerült jól a hétvégénk, de …… amíg nem tudják a játékosok megérteni, hogy mérkőzés előtt 22:00 órakor nem tévézni és számítógépezni kell, hanem aludni, mert az éjfél előtti alvás a legpihentetőbb, addig mindig cserélnem kell az első félidőben.

Jók: Pálfalvi, Huszti

U-13: Tisza Volán – Restart Ceglédi VSE 4-2

Farkas János edző: A szokásos rövidzárlat miatt tíz perc alatt négy gólt kaptunk. A második félidőben a csapat megint a szebbik arcát megmutatva játszott. A második félidő alapján rászolgáltunk volna az egy pontra.

Gólszerzők: Papp D. (2)

Jó: Papp Dániel

 

Bozsik MLSZ ELP program Abony, 2011. május 07.

A Restart-Ceglédi VSE legfiatalabb labdarúgói a hétvégén a Bozsik program harmadik fordulójában Abonyban mérték össze tudásukat a szomszéd települések egyesületeinek csapataival.

U-11 eredményei:

Cegléd – Abony KID 2-1, Cegléd – Kőrisfa 2-1, Cegléd – Nagykőrös 3-0

A ceglédi csapat góljait Augusztin Zsolt (2), Hartyáni Nándor (2), Hörömpő László, Farkas Gergő, Kovács Bence szerezték. A csapat három győzelemmel az első helyen végzett.

U-9 eredményei:

Cegléd U-9 – Törtel 3-1, Cegléd U-9 – Ceglédbercel 0-1, Cegléd U-9 – Abony 1-0, Cegléd U-9 – Nagykőrös (félbeszakadt!!!), Cegléd U-9 – Cegléd U-8 5-0

Cegléd U-8 – Törtel 1-3, Cegléd U-8 – Nagykőrös 0-1, Cegléd U-8 – Abony 1-2 Cegléd U-8 – Ceglédbercel 0-0, Cegléd U-8 – Cegléd U-9 0-5

A ceglédi U-9 csapat góljait Tóth Roland (4), Zsemlye Balázs (1), Pintér Szabolcs (2),Kovács Bálint  szerezték.  A ceglédi U-8 csapat játékon kívül szerepelt az egy évvel idősebb korosztály tornáján.

U-7 eredményei

Cegléd – Ceglédbercel 3-2, Cegléd - Abony KID 2-3

Cegléd – Nagykőrös 3-2, Cegléd – Törtel 3-2, Cegléd – Kőrisfa SE 7-0

A ceglédi U-7 csapat góljait Pintér Balázs (5), Ványi Zsombor (5), Kovács Kolos (6), Nagy Olivér, Kozma Gergő szerezték. A csapat 4 győzelemmel és 1 vereséggel a második helyen végzett.                               

A csapat tagjai: Pintér Balázs, Ványi Zsombor, Kozma Gergő, Kőgyesi Gábor, Nagy Olivér, Ungureán Zsombor, Gál Dominik (U-6), Kovács Kolos (U-6)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem