Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Április 26. 11:18, kedd | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Labdarúgás összefoglaló (2011-04-26)

Labdarúgás összefoglaló (2011-04-26)

A hétvégi mérkőzések vegyes eredményeket hoztak, de mind a két korosztály megvívta a maga csatáit.

 Véget ért a böjti időszak

A Hajdúböszörmény elleni mérkőzés előtt Búzás Viktort köszöntötték, aki 100. ceglédi bajnoki mérkőzését játszotta. A csapat nagy lendülettel kezdett, kapujához szorította ellenfelét. Sajnos csak helyetekig (egy óriási Busa kapufa, Medgyesi centikkel maradt le a labdáról) jutottunk. A tavaszi napsütésben kilátogató szép számú közönség buzdítása mellett végig kézben tartottuk a mérkőzést csak a gól hiányzott. Nyolc perccel a vége előtt Miski mutatott be egy óriási bravúrt, amivel életben tartotta a győzelmi esélyt. Az esélyt valósággá váltotta a tavasszal jó formában játszó Busa Bálint, aki a 89. percben megszerezte a vezetést és egyben a győzelmet a Restart – Ceglédi VSE csapatának. Ezzel a győzelemmel a 14. helyre lépett előre a csapat (már 2, illetve 3 pont előnnyel a mögöttünk álló két gárdával szemben).

Ványi Zsolt vezetőedző nyilatkozata tömör volt: „véget ért a böjti időszak”

A ceglédi csapat összeállítása:
Miski Z. – Fekete A., Kurucsai M., Buzás V., Vincze Z. – Nagy T. (Domonyi R.), Nagy L., Kenderes Z. (Juhász D.), Koncz Zs. – Busa B., Medgyesi L. (Mójzes R.)   

 

 

Utánpótlás mérkőzések 2011. április 21.-22.

U-13: Restart – Ceglédi VSE – Kecskeméti TE  0-2

Farkas János edző: A tavaszi idény legjobb játékával megnehezítettük a listavezető dolgát. Kis szerencsével akár a döntetlent elérhettük volna. Bízom benne, hogy a jobb játék meghozza a jobb eredményt is.

Jók: Jakab, Hazafi

U-15: Restart – Ceglédi VSE – Kecskeméti TE  7-0

Kecskeméti József edző: Remekül kezdtünk, de a két gólos előnyünk birtokában leültünk és engedtük kibontakozni az ellenfelünket. Szünetben rendeztük a sorokat és beindult a henger. Ilyen különbséggel is megérdemelt a sikerünk, de meg kell tanulnunk, hogy az előny birtokában sem vehetünk vissza.

Gólszerzők: Huszti, Juhász, Gabai (2), Tandari R., Kovács P., Kisgyörgy

Jók: Huszti, Juhász, Gabai, hadar  

U-17: Restart - Ceglédi VSE – Békécsaba UFC 3-3

Aszódi Csaba edző: Kiegyenlített mérkőzésen megérdemelt döntetlent értünk el. Kis szerencsével és a helyzeteink pontosabb befejezésével 3 pont is lehetett volna. Gratulálok a csapatomnak az eredményhez!

Gólszerzők: Toldi (2’), Papp (19’) és Harsányi (81’)

Jók: Toldi, Szebellédi, Viniczai, Terék és Papp

U-19: Restart – Ceglédi VSE – Békéscsaba UFC  1- 5

Aszódi Csaba edző: Az első félidő álmos és hibákkal teli játéka megbosszulta magát. Az ellenfelünk sorra kihasználta a megingásainkat, így megnyugtató négy gólos előnnyel ment az öltözőbe. A szünetben sikerült lelket öntenem játékosaimba, aminek meg is látszott az eredménye játékunkon. A folytatásban bizonyították a fiúk, hogy tudnak küzdeni, de a hátrányunkat nem sikerült csökkenteni.

Gólszerző:Vajda

Jók:Plangár, Bretus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem