Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Április 11. 10:42, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

Labdarúgás összefoglaló (2011-04-11)

Labdarúgás összefoglaló (2011-04-11)

A hétvégi mérkőzések során mindhárom korosztályban születtek sikerek. A felnőttek meccsén voltak indulatok, a kicsik pedig lejátszották a tavasz első fordulóját.

 Döntetlen a „szembeszélben”

Az 5. helyen álló MTK II. csapata látogatott Ceglédre a hétvégén. Jól indult a mérkőzés a Cegléd számára, Medgyesi már a 4. percben vezetéshez jutatta a csapatot. A félidő végén sajnos a vendégek mehettek nyugodtabban az öltözőbe. Előbb a 43. percben egy kapu előtti kavarodást követően, majd a 45. percben egy öngóllal „szereztek” gólt.

A második félidőben gyakorlatilag felbillent a pálya, egy kapuzott a Cegléd, de vagy a kapus vagy a játékvezető „mentett”. Ennek okán feszült volt a mérkőzés, a pályán sok sárga, a kispadról kiállították Ványi Zsolt vezetőedzőt, és a nézőtéren (400 hazai szurkoló kedélyei borzolódtak). A 85. percben azonban minden ellenállást leküzdve sikerült kiegyenlíteni. Jól játszott a csapat, megérdemeltük volna a győzelmet.

Gólszerzők: Medgyesi L., Busa B.

Ceglédi csapat összeállítása:
Miski Z. – Domonyi R., Fekete A., Kurucsai M., Vincze Z. – Nagy T., Koncz Zs., Nagy L., Odrobéna P. – Szabó L., Medgyesi L. (Busa B.)

 

 

Utánpótlás mérkőzések 2011. április 09-10.

U-13: Restart – Ceglédi VSE – Berényi Gyermek 2-4

Farkas János edző: A második félidőt megnyertük, a mi esetünkben már ez is előre lépés. Az ellenfél helyzet nélkül rúgott négy gólt.

Jók: Jakab R., Petrik S.
Gólszerzők: Csoma B., Vajda D.

U-15: Restart – Ceglédi VSE – Berényi Gyermek 12-1

Kecskeméti József edző: Ez a siker jót tett a hétközi pofont nehezen emésztő labdarúgó palánták lelkének. Kiváló szórakozást nyújtottak a fiúk. Egymást segítve, ötletes akciókat vezettek, parádés gólokat szerezve ( érintés nélküli szöglet, bomba szabadrúgás, végletekig kipasszolt ziccer). Megérdemelten szerezték meg ilyen arányban is a három pontot. Gratulálok!!!

Jó: Az egész CEGLÉDI CSAPAT!!!!
Gólszerzők: Simon (2), Hadar (2), Huszti (2), Szabó Á., Czagány, Kállai, Juhász, Tandari P., öngól

U-17: Tisza Volán SC – Restart - Ceglédi VSE 2-1

Mi kezünkben volt a meccs irányítása, azonban egy védekezési hibából mégis gólt kaptunk. Ennek ellenére a játék képe nem változott. Az első félidőhöz tartozik még, hogy kezezés miatt nem ítéltek meg nekünk egy büntetőt. A szerencse sem állt mellénk, talán játékosaimban sem volt elég tűz és hit, hogy ez a mérkőzés megfordítható. A második félidőben kiegyenlített játék folyt, de megint a szegediek rúgtak gólt egy kapu előtti kavarodásból. Erre csak a mérkőzés végén tudtunk válaszolni Papp Kornél találatával. Az egyenlítésre már nem jutott idő!

Jók: Terék Balázs, Papp Kornél, Szebellédi Ádám, Toldi Norbert.

U-19: Tisza Volán SC – Restart – Ceglédi VSE 2 – 0

A mérkőzés legmeghatározóbb történése volt a 28. percben, amikor a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak. Ekkor azt reméltem, hogy az emberelőny nagy fegyvertény lehet, de legnagyobb meglepetésre fordítva sült el a dolog, ugyanis nem tudtuk előnyünkre fordítani a helyzetet. A második félidőben némi bírói segédlettel két szabadrúgásból 2 gólos előnyre tett szert a Volán. Dacolva a nagy széllel, sok hibával és plusz lelkesedés nélkül játszva nem sikerült felzárkózni, és gólt szerezni.

Jók: Márton Dávid, Péczeli Tibor

 

 

Körzeti Gyermek Bajnokság 

A Körzeti Gyermek Bajnokság Üllői csoportjában szerepel a Restart – Ceglédi VSE U-9 korosztályú csapata és az egy évvel fiatalabb U-8 korosztályú csapata, de ők versenyen kívül. A tavaszi első fordulónak Nagykőrös adott otthont.

U-9 eredményei:

Cegléd – Nagykőrös 2-2  Gólszerzők: Kovács Bálint, Zsemlye Balázs

Cegléd – Albertirsa  8-1  Gólsz.: Kovács Bálint (4), Nagy Norbert (2), Zsemlye Balázs, Pintér Szabolcs

Cegléd U-9 – Cegléd U-8 3-0   Gólsz.: Nagy Norbert, Zsemlye Balázs, Pintér Szabolcs

Jók: Kovács Bálint, Zsemlye Balázs, Kottlár Zsombor

U-8 eredményei:

Cegléd – Nagykőrös 2-3 Gólszerzők: Horváth Dániel, Prumek János

Cegléd – Albertirsa 3-1  Gólszerzők: Oldal Zoltán (2), Prumek János

Cegléd U-8 – Cegléd U-9  0-3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem