Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. Szeptember 27. 15:11, kedd | Belföld
Forrás: infoCegléd

Közlekedési hírek (2011_09_27)

Közlekedési hírek (2011_09_27)

A fenti időszakban 4 esetben kellet a kollégáknak balesethez vonulniuk, melyek közül 1 halálos, 1 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros baleset volt.

Cegléd belterületén a Déli úton az Alszegi út felől egy személyautó vezetője a Kőrösi útra kívánt kanyarodni. Kanyarodási sebességét azonban valószínűleg rosszul választotta meg minek következtében nekiütközött az útpadkának, onnan pedig a kereszteződésnél lévő Kalocsa Vendéglő falának hajtott. Mind az autó vezetője, mind utasa könnyebben megsérült.

A halálos baleset a 4-es számú főúton történt. Cegléd irányából Albertirsa irányába közlekedett egy személygépkocsi, melynek vezetője eddig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba és ott összeütközött két Budapest és egy Cegléd felől érkező gépkocsival. A vétkes gépkocsi vezetője és egyik utasa súlyos sérüléseket, a másik utasa a helyszínen életét vesztette, míg a vétlen gépkocsikban utazók közül 3 fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban még figyelmesebben közlekedjenek.

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink