Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Augusztus 18. 13:57, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Közlekedési hírek

Közlekedési hírek

Az elmúlt héten a balesetek száma csökkent. Súlyos sérüléssel járó baleset nem történt területünkön. Könnyű sérüléses balesetek közül kettő Cegléd, egy pedig Albertirsa területéhez köthető.

-Az egyik esetben Cegléden a Kossuth Ferenc utcában közlekedő segédmotorkerékpár haladása közben nekiütközött az előtte közlekedő és egy kerékpáros előzésében lévő tehergépjármű hátuljának. A balesetben egy fő könnyű sérülést szenvedett.
-A másik esetben a Malomtó szélen közlekedő szgk. balra kanyarodás előtt nem biztosított elsőbbséget a vele szemben az úttesten közlekedő és a kerékpárúton továbbhaladni szándékozó elektromos kerékpárral közlekedő személy részére és azzal összeütközött.
-Albertirsán szintén könnyű sérüléssel járó baleset történt, amikor a 4-es úton közlekedő személygépjármű a több teherautóból álló járműoszlop előzésébe kezdett, azonban nem megfelelően mérte fel a vele szemben jövő forgalmat, a tehergépjárművek közé visszahúzódni, pedig nem tudott, így hirtelen kormány mozdulatot tett, az autó megcsúszott, az útárokba sodródott, ahol felborult. A baleset következtében 2 fő könnyű sérüléseket szenvedett.

Balesetmentes közlekedést és további szép napot kívánunk!
 

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció