Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2011. Június 30. 10:17, csütörtök | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési hírek (2011-06-30)

Közlekedési hírek (2011-06-30)

A fenti időszakban 9 esetben kellett a kollégáknak balesethez vonulniuk, 1 súlyos sérüléses baleset történt és 5 anyagi káros, illetve 3 esetben került sor jelentés írására.

A súlyos sérüléses baleset Abony külterületén a 4-es számú főúton történt. A Budapest felől Szolnok irányába közlekedő román állampolgár által vezetett személygépkocsi feltehetőleg a sofőr elalvás miatt áttért a menetiránya szerint baloldalra és ott összeütközött egy szintén román állampolgár által vezetett személygépkocsival.
Az ütközés következtében mindkét személygépkocsi az árokba került. A megrongálódott járművekből a sérülteket a tűzoltók vágták ki. A balesetben két fő súlyosan, míg egy fő könnyebben sérült.
Az anyagi káros balesetek következésénél az ittas vezetés, a kanyarodás, az elsőbbség meg nem adás, az előzőés és az elindulás szabályainak be nem tartása játszott szerepet.

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, figyelmesebben vezessenek, amennyiben a sofőr fáradtnak érzi magát, tartsanak rövidebb szüneteket a balesetek elkerülése érdekében.

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 27. 13:58, péntek | Belföld

Makronóm Intézet: elérheti az 1 százalékot az idei GDP-növekedés

Pozitív, akár egy százalékos idei GDP-növekedést várnak a Makronóm Intézet szakértői, akik szerint a kormányzati előrejelzésben szereplő 1,5 százalékos emelkedés sem lehetetlen.

2023. Január 27. 13:57, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: elfogadhatatlan, hogy a német kormány miniszterei akadályozzák a paksi bővítést

Felháborító, hogy a német kormány zöldpárti miniszterei ideológiai vagy politikai okokból blokkolják a paksi bővítést, erre ráadásul semmifajta európai jogalap nincs, nem tiltott a nukleáris együttműködés Oroszországgal

2023. Január 27. 13:55, péntek | Belföld

Az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtéséhez 650 ezren csatlakoztak

Magyarország legnagyobb ünnepi összefogásához, az adventi adománygyűjtéséhez több mint 650 ezer adományozó csatlakozott és csaknem 300 millió forintot gyűjtöttek össze.

2023. Január 27. 13:50, péntek | Belföld

Nébih: Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó a TEDi üzleteiből

Határérték feletti, technológiai eredetű szennyezőanyagok miatt Aldiva Unicorn Wheels 220 grammos Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).