Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. Június 30. 10:17, csütörtök | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési hírek (2011-06-30)

Közlekedési hírek (2011-06-30)

A fenti időszakban 9 esetben kellett a kollégáknak balesethez vonulniuk, 1 súlyos sérüléses baleset történt és 5 anyagi káros, illetve 3 esetben került sor jelentés írására.

A súlyos sérüléses baleset Abony külterületén a 4-es számú főúton történt. A Budapest felől Szolnok irányába közlekedő román állampolgár által vezetett személygépkocsi feltehetőleg a sofőr elalvás miatt áttért a menetiránya szerint baloldalra és ott összeütközött egy szintén román állampolgár által vezetett személygépkocsival.
Az ütközés következtében mindkét személygépkocsi az árokba került. A megrongálódott járművekből a sérülteket a tűzoltók vágták ki. A balesetben két fő súlyosan, míg egy fő könnyebben sérült.
Az anyagi káros balesetek következésénél az ittas vezetés, a kanyarodás, az elsőbbség meg nem adás, az előzőés és az elindulás szabályainak be nem tartása játszott szerepet.

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, figyelmesebben vezessenek, amennyiben a sofőr fáradtnak érzi magát, tartsanak rövidebb szüneteket a balesetek elkerülése érdekében.

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 18:05, vasárnap | Belföld

Magyarországon is érzékelték a tongai vulkánkitörés hatását

Magyarországon is érzékelhető volt a Tonga közelében történt tenger alatti vulkánkitörés okozta légköri nyomásváltozás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a Facebook-oldalán.

2022. Január 16. 16:02, vasárnap | Belföld

Ittasan ült volán mögé, szembe ment a forgalommal

Előállították a rendőrök azt a sofőrt, aki a forgalommal szemben ment az M30-as autópályán Szikszó közelében, ráadásul ittasan.

2022. Január 16. 14:08, vasárnap | Belföld

Varga Mihály: a kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

2022. Január 16. 13:06, vasárnap | Belföld

Lakástűzben meghalt egy asszony, szemét égett a harmadik emeleten

Lakástűzben vesztette életét egy ember vasárnap reggel Nyíregyházán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivő-helyettese az MTI-vel.