Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Április 10. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kijött a börtönből és újra megtette

Kijött a börtönből és újra megtette

Régi haragosát látogatta meg, miután frissen szabadult az az 51 éves férfi, aki korábbi szabadságvesztését is ugyanazon áldozat megtámadásáért kapta. Akkor is elfogták, most is elfogták a ceglédi rendőrök.

Néhány hete szabadult, ám nem sokáig élvezhette a rácsok nélküli életet a ceglédi férfi. Még mindig haragudott korábbi cimborájára, aki szerinte nem vigyázott élettársára, pedig rábízta, mielőtt bevonult volna. 2019-ben megkereste haragosát, miután szabadult, számonkérte rajta, hogy nem óvta meg párját, aki időközben beteg lett és meghalt. Bosszúból egy székkel úgy megverte, hogy a sértett súlyos sérülésekkel került kórházba. A férfit elfogták, elítélték, legutóbb most március közepén szabadult – közölte a rendőrség.

A düh azonban a távol töltött évek alatt sem csillapodott. Otthonában április 6-án szó nélkül nekiesett, ököllel csépelte, majd rugdosta a fölre rogyott sértettet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem tört el semmije, de későbbi rosszulléte miatt mentő vitte kórházba a feldagadt arcú és sajgó végtagú áldozatot.

A ceglédi rendőrök a visszaeső támadót elfogták, őrizetbe vették. Beismerte, haragszik áldozatára és bosszúból esett neki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.