Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Augusztus 18. 11:09, hétfő | Helyi sport

Két ellentétes félidő

Két ellentétes félidő

A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

A szezon első bajnoki mérkőzését Szolnokon, villanyfényben játszottuk. Az átépítés alatt álló szolnoki stadionba közel 50 fő ceglédi szurkoló kísérte el a csapatot, akik izgalmas kilencven percnek lehettek szemtanúi. Az első játékrészben a Szolnok akarata érvényesült, ami a második félidőben megváltozott. Kijöttünk a szorításból és, ha kis szerencsénk van, akkor meg is nyerhettük volna a mérkőzést. A Szolnok szerzett vezetést, egy baloldali szabadrúgás után Racskó megpattanó fejese talált utat Tóth Zoli kapujába. Ezután nagyobb sebességre kapcsolt a Cegléd és az aktívan játszó Szabó Dávid ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Koós Gábor magabiztosan helyezte a kapu jobb sarkába. Az egyenlítés után még sikerült többször is kontrából veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt, de gólt sajnos már nem tudtunk szerezni. Maradt az 1-1-es döntetlen.

Szolnoki MÁV – Ceglédi VSE 1-1

Gólszerzők: Racskó (53’), illetve Koós (71’) büntetőből

Szolnoki MÁV: Pokorni, Roxin (Hamar), Racskó, Tóth D., Kenderes, Lengyel, Papucsek, Tóth B. (Kállai), Vári, Mundi (Mile), Fritz

Ceglédi VSE: Tóth, Vattai, Albert, Makrai, Szala, Füle, Koncz, Markó (Dóczi), Szabó D.(Szekér), Koós, Elek (Kormos)

Szabó István vezetőedző: Két ellentétes félidőt láttam. Az első játékrészben a labdát többet birtokló Szolnoknak komoly helyzete nem volt. Indokolatlanul mélyen játszottunk és területet adtunk az ellenfélnek. A második játékrészben már a kapott gól előtt is, de utána egyértelműen föléjük kerekedtünk. A csapat erejét mutatja, hogy vesztett állásból fel tudtunk állni. Sajnos két meccslabdát kihagytunk. A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

Címkék: Ceglédi VSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem