Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Július 02. 09:36, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Kerékpár, Fit-Kid és Motor sportok napja

Kerékpár, Fit-Kid és Motor sportok napja

Sport vasárnap a Szabadság téren

Vasárnap sátrakkal népesült be a Szabadság tér. A Cegléd Sportjáért Közalapítvány ott tartotta a ceglédi sportok népszerűsítéséért rendezett napját. Ezúttal a Kerékpár, Fit-Kid és Motorkerékpár sportok kerültek a középpontba. Rengeteg program várta a kilátogatókat. A kerékpáros ügyességi verseny épített pályáján több mint harmincan indultak, de szép számmal jelentkeztek a motoros lassúsági versenyre is. Volt motoros felmérés ovisoknak és motor szépségverseny a felnőtteknek.

A CVSE Fit-Kid szakosztály sportolói egész nap kínáltak látnivalót alkalmi színpadjukon, de náluk volt a már megszokott 5 állomásos sportág próba egyik feladat helye is. A Ceglédi Rendőrkapitányság motoros rendőre mellett kivonult egy járőr autó is, ahol családi KRESZ tesztlapokon mérhették fel közlekedési ismereteiket gyerekek és felnőttek. A motorok szerelmesei megtekintették a kiállított cross, drag bike és superbike motorokat, valamint megismerkedhettek Cegléd motorversenyzőivel is, akik egész nap várták az érdeklődőket.

A közel harminc kiállított kerékpár mellett délután Hegedűs László tartott Triál bemutatót, amely után a nézők ki is próbálhatták, mennyire nehéz is egy triál bringával ugrani.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem