Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 30. 09:44, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Judo sikerek

Judo sikerek

Mozgalmas héten vannak túl a ceglédi judosok.

Három napos nemzetközi edzőtábornak adott otthont a Pulzus Szabadidő Központ. Az edzőtábor célja a közelgő U23-as Európa bajnokságra való felkészülés volt, ahol Majer Tibor fogja képviselni a ceglédi színeket. Ceglédi és a magyar válogatott versenyzőkön kívül, itt gyakorolt a szlovák és a cseh válogatott, illetve Csíkszeredai testvérvárosunk judokái is. A 60-70 fő résztvevő között mindenki elvégezhette a küzdelmi munkát. A tábor zárásaként a CVSE JUDO Szakosztálya a legkisebb korosztálynak tartott házi versenyt, ahol a ceglédieken kívül albertirsai, kecskeméti, túrkevei, gyomaendrődi judokák is tatamira álltak. A közel 100 fős mezőnyben a sok kicsinek, ez volt élete első versenye. A jó hangulatú viadalon minden gyermek éremmel térhetett haza.

A hétvégén a Városi Sportcsarnokban folytatódott a programsorozat, a Junior „B” Férfi és Serdülő „B” Fiú Országos Bajnoksággal. A rossz idő miatt a vártnál kicsit kevesebb „mindössze” 215 fő mérlegelt, köztük hárman képviselték a CVSE színeit.

A várakozásnak megfelelően Árvai Péter érmesként zárt, bár az arany ezúttal nem sikerült, a bronz is szépen csillogott.

Másik érmünk, már a meglepetés kategóriába tartozott. A még csak diák korosztályú Határ István szép versenyzéssel szintén a harmadik helyen végzett, így a szakosztály két éremmel zárta a megmérettetést. A rendezők ezúton is köszönetet mondanak minden szponzornak és közreműködőnek, akik az edzőtábor és a versenyek lebonyolításában segítettek.

Eredmények:

Serdülő „B” fiú OB: 33kg III. helyezett Határ István

+70kg III. helyezett Határ István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem