Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2011. Augusztus 08. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra fogyókúrába kezd Lajcsi

Újra fogyókúrába kezd Lajcsi

Ahogy annak idején a bulvárlapok is megírták, közel fél mázsát adott le Galambos Lajos. A zenész azonban nem tudta tartani súlyát, így most újra fogyókúrába kezd.

Lajcsi elmondta, hogy közel 20 kiló jött vissza rá, és hozzátette, reméli, ismét sikerül megszabadulnia a feleslegtől, bár nehezen szánja rá magát az újabb diétára. A zenész a hízás okaival is tisztában van. Úgy gondolja, hogy korábban túl sokat fogyott, és a kilókkal a jókedve is csökkent. "A feleségem már azzal szekált, hogy infúzióval fog táplálni" - mondta Galambos Lajos, aki most arra törekszik, hogy csak annyit fogyjon amennyire pont szüksége van. 

Címkék: Lajcsi

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb