Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2011. Augusztus 08. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra fogyókúrába kezd Lajcsi

Újra fogyókúrába kezd Lajcsi

Ahogy annak idején a bulvárlapok is megírták, közel fél mázsát adott le Galambos Lajos. A zenész azonban nem tudta tartani súlyát, így most újra fogyókúrába kezd.

Lajcsi elmondta, hogy közel 20 kiló jött vissza rá, és hozzátette, reméli, ismét sikerül megszabadulnia a feleslegtől, bár nehezen szánja rá magát az újabb diétára. A zenész a hízás okaival is tisztában van. Úgy gondolja, hogy korábban túl sokat fogyott, és a kilókkal a jókedve is csökkent. "A feleségem már azzal szekált, hogy infúzióval fog táplálni" - mondta Galambos Lajos, aki most arra törekszik, hogy csak annyit fogyjon amennyire pont szüksége van. 

Címkék: Lajcsi

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.