Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 25. 08:41, péntek | PR
Forrás: (x)

Jön a tavasz – nézd meg a női és férfi divat aktuális trendjeit

Jön a tavasz – nézd meg a női és férfi divat aktuális trendjeit

Bár olykor hihetetlennek tűnik, minden jel arra mutat, hogy a tavasz szépen, lassan, de biztosan közelít. Azaz a gardróbszekrény tartalmának frissítése nem várathat magára.

Következhet a lomtalanítás, a selejtezés és persze a legjobb rész: az örömteli beszerzés.

Mit diktál 2022 tavaszának divatja?

A női szoknyák palettája nem sokban változott az előző esztendő kínálatához képest. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek újdonságok. A gyártók akkor sem unatkoznak, ha látszólag a trend preferálta stílusjegyek mit sem formálódnak. Hiszen ha évszakváltás, akkor elkerülhetetlen a színjátszás. Nem szereplési, hanem árnyalati értelemben. Végre előtérbe kerülhetnek a világosabb variációk, amiket a tél zordsága nem egyszer szorít háttérbe. Zimankóban maradnak a sötétebb alternatívák, aztán ha olvad a jég, akkor elkezdődhet az átalakulás. Ráadásul ahogy a hőmérő higanyszála is mind feljebb kúszik a skálán, úgy bukkanhatnak fel az egyre rövidebb fazonok, amik már a vonzó nyár ígéretét hordozzák. Micsoda érzés!
És ha a tavasz sokáig bujkál?

Könnyen előfordulhat, hogy ideiglenes enyhülés után „téltábornok” vissza-visszaköszön. A női pulóverek ilyen esetben életet, meg főleg testhőmérsékletet menthetnek. Az időjárás szeszélyessége kivédhetetlen. Ugyanakkor praktikus öltözködéssel jól kezelhetőek az ilyesfajta, mindenképpen váratlan meglepetések.

A vékonyabb modellek a tavasz újbóli betoppanásával is jó szolgálatot tehetnek, míg a vastag verziók puhaságukkal eredményesen száműzhetik még a fázás legdidergetőbb emlékét is.

A férfiak jobban bírják a hideget, igaz?

Sokszor, sokat hallott előítélet ez, ami valójában egyrészt felesleges, másrészt nem univerzális érvényű. Szóval a férfi ingek az answear.hu kínálatában valakinek a tavaszt, másnak pedig a telet idézik. Nincs jó vagy rossz választás. Kizárólag az egyéni ízlés létezik, mint mérvadó szempont.

A réteges öltözködésnek hála egyébként azoknak sem kell ezt a stílusos, ugyanakkor kényelmes ruhadarabot száműzni az életükből, akik szeretnek melegen öltözni, ha még egyelőre a tavasz a deresebb arcát mutatja. Ugyanis az ing fölé kifejezetten passzol mondjuk egy trendi pulóver, és/vagy egy kabát.

Melyek a legkeresettebb márkák?

A https://answear.hu/m/tommy-hilfiger oldalon az egyik legtöbbek által kedvelt márka termékei sorakoznak, mintegy kínálgatva magukat, és szemmel látható előnyeiket. Amikből kétségtelenül akad bőven. A gyártóra a minőség pont ugyanúgy jellemző, mint a megbízhatóság. Tehát a készlet tagjai nemes egyszerűséggel nem okozhatnak csalódást. Sem télen, sem nyáron, sem az év bármely más szakában.

Az answear áruházában természetesen tovább bővíthető a látkép, főleg ami a prémiumkategóriás ruhadarabokat illeti. Ilyen háttérrel egyetlen percig sem okozhat problémát az évszaknak megfelelő öltözködés. Legyen szó korai tavaszról, késő télről, vagy bármilyen meteorológiai fordulatról. A trendiség így is, úgy is borítékolható, akárcsak a testet és lelket melengető, kényeztető kényelem, valamint az elégedettség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.