Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 18. 17:58, vasárnap | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Jól kezdtünk, de kikaptunk

Jól kezdtünk, de kikaptunk

Jól kezdtünk, és már a negyedik percben megszereztük a vezetést, ami megfogta a hazaiakat.

Az idő elteltével aztán elmúlt ez a sokk, és több helyzetet is kidolgoztak a hazaiak, de vagy Miski hárított, vagy a kapufa. A félidő vége előtt azonban egy a tizenhatos vonala körül ide-oda pattogó labdát a hazai játékos végül a kapuba lőtt és döntetlennel mehettek szünetre a csapatok.

A második félidőben alaposan bekezdett a Szolnok, de gólt nem tudtak szerezni, mint ahogy mi sem, Balog egy remek akció végén a kapufát találta el. Így érkeztek a csapatok a 60, perchez, amikor Nagy Lajos megsérült, az oldalvonal mellett ápolni kellett, és jelezték, hogy nem tudja folytatni, a helyére álló Ladiszlai pedig a kispadnál készült beállni. A pillanatnyi emberhátrány ellenére támadtunk. Kenderesnél volt a labda a jobb oldalon, és bár szabálytalankodtak vele szemben, de felállt és ment tovább. Újabb szabálytalanság után elvesztette a labdát (sípszó nem volt), amiből lekontráztak minket, és az akció végén a felső lécre lőtt labda Buzásra pattant, róla pedig sajnos a hálóba. Ladiszlai beállt, mégis állandósult az emberhátrányunk, mert a Kenderessel szembeni szabálytalanságot reklamáló Kurucsait kiállította a játékvezető.

A hátra levő szűk félórában mindent megpróbált a csapat, támadtak, próbáltak egyenlíteni, de sajnos nem sikerült, a 87. pecben ráadásul Szepessy egy középre adott labdánál meg tudta előzni Miskit, és a fejéről a labda kapusunk fölött átpördülve a hálóba került.

Szolnoki MÁV FC - Restart-Ceglédi VSE 3–1 (1–1)

Szolnok: Tóth Z. – Urbán-Szabó, Mile, Szeleczki, Balogh P. – Ulvicki (Papp Sz., 77.) – Lengyel B., Antal G., Mundi R. (Kalmár, 60.) – Szepessy R., Vári (Benedek, 86.)

Cegléd: Miski – Robson, Kurucsai, Buzás, Vincze Z. – Kenderes, Nagy L. (Ladiszlai, 61.), Koncz Zs., Farkas I. – Balog M., Busa (Markó, 69.)

Gól: Balog M. (0–1) a 4., Lengyel B. (1–1) a 43., Buzás (öngól, 2–1) a 62., Szepessy R. (3–1) a 87. percben

Piros lap: Kurucsai a 63. percben

Edzői nyilatkozatok

Romanek János: "Nem vagyunk hozzászokva, hogy hátrányból kell játszanunk, s ez megfogott minket az elején. A legjobb pillanatban egyenlítettünk, aztán a szünet után helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk."

Ványi Zsolt: "Ennek ellenére csak magunkat okolhatjuk a vereségért."

Szerdán 15:30-as kezdéssel a Magyar Kupa 3. fordulójában, ahol a csapat azOrosházát fogadja. A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz. Minden szurkolót szeretettel várnak!

A hír és a képek forrása: www.cegledfoci.hu









Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem