Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 26. 13:12, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Jazz Est

Jazz Est

Szombat este egy könnyed zenei órára csengettek be a Kossuth Lajos Gimnázium Dísztermében, ahol a lelkes hallgatóság Sárik Péter Trió előadását tekinthette meg.

Az órán felelnie senkinek sem kellet, de élményszerzés tekintetében mindenki jelessel távozott.

Szeptember 24-én újabb Gimnáziumi Jazz estét tartottak. A Dr. Lénárd Béla által szervezett esték minduntalan sikere a sorozat folytatására ösztönözte a szervezőket. A mostani koncert fellépő művészei a népszerű Sárik Péter Trió volt.

A népszerű Trió neve helyi és országos szinten is egyet jelent a hangulatos jazz zenével. A Sárik Péter, Fery György és Berdisz Tamás által fémjelzett együttes kiváló összjátékának már több alkalommal lehetett tanúja a Ceglédi közönség is.

A többek között Emerton díjjal is kitüntetett együttes szombati koncertjét Oldal Éva, gimnáziumi tanár nyitotta meg.

A zenészek által közvetített vidám és élettel teli zenei hangulattal a közönség is könnyen azonosult, ami meghatározta az egész est további légkörét.

Sárik Péter és zenekara ez alkalommal is hihetetlen profizmusról tett tanúbizonyságot, melyet minden alkalommal egyedi könnyedséggel prezentálnak a színpadon. A három zenész által létrehozott egyedi hangzásvilág ezúttal is lenyűgözte a koncertre érkező közönséget.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 12. 11:36, péntek | Helyi

Virtuális kormányablakok is lesznek

2024. Július 12. 11:21, péntek | Helyi

Ceglédre látogatott a zsűri

2024. Július 12. 11:19, péntek | Helyi

Közútkezelői tájékoztatás - Kender utca

2024. Július 12. 11:06, péntek | Helyi

Folyamatosan lehet kérni