Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Február 09. 09:24, szerda | Helyi
Forrás: Club TV

Janicsák Veca adott koncertet Cegléden

Janicsák Veca adott koncertet Cegléden

A hétvégén megrendezett Zenés Esték rendezvénysorozat alapelve, hogy a színpadon fellépők valamilyen szempontból kötődjenek városunkhoz. Természetesen ez ma (első alkalommal) is érvényesült. Az est első fellépője a „hazai„ ismert

A korábbi tehetségkutatón (Csillag születik) komoly eredményt nem értem el, de az ottani szereplésemet nem tekintem kudarcnak. – mondta közös rádió és televíziós interjújában Janicsák Veca. S mivel olyan vagyok, aki nem adja fel álmait, ha kell, az ajtó alatti résen is bebújok, elindultam az X-Faktorban. Itt sikerült elérnem, hogy a lánymezőny élén végezzek. Nagy örömömre a kiesésem után – SMS és e-mail özönben – gratuláltak és buzdítottak a további munkára. A versenyt követően szereplés után szereplés jött, ami nagy igénybevétellel jár, de a rajongók odafigyelése, szeretete segít ennek elviselésében. A fellépések előtt gyakran már órákkal ott állnak a hidegben és várnak rám, a szeretetnek ezt a megnyilvánulását nagyra értékelem és hálás vagyok érte. Azt is sikerként könyvelem el, hogy a Mahasz listát is sokáig vezettem. Sokan már saját lemezt várnak tőlem, de ennek elkészültéhez még idő kell, mert igényes anyaggal akarok megjelenni. Nem szeretnék senkire szégyent hozni, főleg nem azokra, akik szeretnek. Mindenki megnyugtatására: már készül a korong anyaga, amely nem egy stílusra alapozódik, eklektikus hangzású lesz, olyan Vecás. Bár folyamatosan járom az országot, de nagyon ügyelek arra, hogy ne halmozzam a fellépéseket, nem szeretném, ha megunnának. Egyelőre még a műsorban elhangzott számokat éneklem, de hamarosan ebben is várható változás. A verseny során nagyon összetartó csapattá kovácsolódtunk a Vastag testvérekkel, Wolf Katival, Norbival és Nikolasszal. Tartjuk a kapcsolatot, de ez nem is esik nehezünkre, hiszen gyakran lépünk fel együtt. Ilyenkor néha meg kell védenünk egymást, nem engedjük, hogy rajongóink kijátsszanak minket egymás ellen. A honlapom is hamarosan elkészül, de addig is a facebookon bárki megtalál.

Családom jól viseli népszerűségem növekedését, de apám úgy kezel, hogy „olykor hülye dolgai vannak a lányomnak”, és nem X-Faktorosként. Természetesen én is mint apámra tekintek és nem mint egy ismert zenészre. Nővéremmel kiskoromtól pedig annyira össze vagyunk nőve, hogy bármit meg tudunk beszélni. Nem csoda, hogy fellépéseim legnagyobb segítője. Terveim szerint szép lassan kinövöm az X-Faktort, nem szeretnék ennek farvizén evezgetni sokáig. Ugyanaz az ember akarok maradni, aki voltam a műsor előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására