Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb férfi bukkant fel a minap, aki pénzt követel Stohltól. Az illető nem sérült meg a balesetben, de ott volt az egyik autóban.

 A színész ügyvédje szerint az idős bácsin, Kaincz Pálon kívül minden sértettnek stresszdíjat fizettek.

A férfi, Szabó László azonban ezt cáfolja. "Nem tudom, hogy ez mennyi pénzt jelent, de nekem és egy másik utastársamnak egy fillért sem adtak" - mondta el a Blikknek. "Két hónapja próbáltam felvenni a kapcsolatot Stohl András ügyvédjével, aki a mai napig nem válaszolt. A rendőrségen és a bíróságon is tanúskodtam, soha egy bántó sort sem írtam az üggyel kapcsolatban, de szeretném, ha tisztán látna mindenki az ügyben. Engem is ért stressz, ezért úgy gondolom, ugyanakkora összeg jár nekünk is, mint a másik három utasnak, akiket maguktól megkerestek" - fejtegette Szabó László a napilapnak.

Ruttner György elismerte: valóban megkereste levélben egy Szabó László nevű újságíró, ám ő azt javasolja neki, hogy polgári peres úton próbálja érvényesíteni kárigényét.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.