Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 09. 12:34, szerda | Életmód
Forrás: infoCegléd

Itt van! Megérkezett!

Itt van! Megérkezett!

Ideiglenes megoldások? Állandó macera, visszatérő problémák és rendszeres fájdalom?

Ha valamire, akkor a szőrtelenítésre végképp igaz az ismert női mondás, miszerint „a szépségért meg kell szenvedni”. A kérdés csak az, hogy mégis MEDDIG? A gyártók és forgalmazók ügyes marketinggel és különféle praktikákkal igyekeznek enyhíteni a szőrtelenítés fájdalmait, végleges megoldással azonban ők sem szolgálhatnak.

Az ideiglenes megoldások helyett most tartós eredményt kínál a Cegléden is bemutatkozó orvosi-esztétikai szőrtelenítő gép. Ez, a viszonylag új eljárás, mely a lézeres és DPC villanófényes technikát kombinálja, az országban összesen hét helyen, és most már Cegléden is igénybe vehető.

Ezzel az egyedülálló kezelési eljárással akár véglegesen is megszabadulhat a szőrszálaktól. Működési elvének lényege, hogy a gép által kibocsátott fény hullámhossza a szőrtüsző melanin tartalmát megcélozva gyengíti a szőrszálakat. Minden egyén bőre és szőre, ill. melanin tartalma más és más, ezért az eredményes szőrtelenítés kulcsa a helyesen megválasztott hullámhossz. A SharpLight készülék által alkalmazott szőrtelenítő technológia előnye, hogy személyre szabott hullámhosszal kezel. A forradalmi eljárás minden bőrtípus számára garantált eredményt kínál.

A kezelés mente egyszerű, időtartamát és ismétlésszámát a felület nagysága, ill. a szőrzet színe és erőssége határozza meg. A garantált eredmény érdekében minden kezelés előzetes állapotfelmérést és személyes konzultációt igényel.

A tartós-végleges szőrtelenítés lehetősége a nagykátai Relax Nap Stúdióból érkezett el hozzánk, amely havonta két alkalommal már Cegléden is elérhető a
Fit For You Fitness Stúdióban (Kőrösi út 19.).

Következő alkalom: 2011. november 21-22.

Ha most jelentkezel a 6. kúra árából 20% kedvezményt kapsz!



További információ, konzultációs időpont egyeztetés: 06/29-641-450 vagy
06/70-70-21-552 telefonszámon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.