Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Március 13. 13:38, péntek | Helyi

Ismét látogatható a ceglédi kórház

Ismét látogatható a ceglédi kórház

Feloldották a látogatási tilalmat

Feloldotta a részleges látogatási tilalmat csütörtökön a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban az intézmény főigazgatója - közölte a kórház titkársága az MTI-vel.

A ceglédi kórház és rendelőintézetben az influenzajárvány miatt február 5-e óta a kardiológiai őrző, a központi aneszteziológia- és intenzív osztály, a csecsemő- és gyermekosztály, a szülészet-nőgyógyászat, a krónikus belgyógyászati osztály, valamint a pszichiátria ajtajait tartották zárva a látogatók előtt, ez a korlátozás szűnt meg csütörtökön.

Pest megye többi fekvőbeteg intézménye közül hétfőtől szabad a bejárás a törökbálinti tüdőgyógyintézetbe is, ahol március első napjaitól tartott a teljes látogatási tilalom.

A kistarcsai Flór Ferenc Kórház csecsemő- és gyermekosztálya, a szülészet, az újszülöttrészleg, az intenzív osztályok, az onkológia és az őrzők betegei továbbra sem fogadhatnak látogatókat, a váci Jávorszky Ödön Kórházban pedig változatlanul valamennyi osztály zárva van a hozzátartozók előtt - közölték az érintett intézmények.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció