Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 30. 09:07, kedd | PR

Implantátum kezelések profiktól

Implantátum kezelések profiktól

A legcélszerűbb megoldás lehet a fogászati implantátum, amennyiben fogpótláson gondolkozunk. Mivel a kezelések széles körben kiterjedtek, a felmerülő költségeket nem lehet pontosan meghatározni. Érdemes ezért a kezelés során több lehetőséget is figyelemmel kísérni. A fog látható részein helyezkedik el az implantátum korona, amely a foggyökeret helyettesíti. Az ütköző a fogak összetartásáért felelős.

Lehet esztétikai, hagyományos fajtájú az implantátum korona, amelynek alapján értelemszerűen különböző költségekkel jár a kezelés. Mind a két fajta igencsak hasonló külseje alapján, porcelánlemez rejti el a belső szerkezetet. A belső szerkezetben van a különbség, cirkónium, hagyományos fém, ritka ásvány, amely úgy néz ki, mint ahogyan az eredeti fog. Az implantációs korona az olcsóbb árkategóriát erősíti, előfordulhat azonban, hogy sötét vonalak jelennek meg rajta. A cikrónium esetében sokkal valósághűbb, félig áttetsző eredményt kapunk.

A cirkónium korona cirkónium abutmenteket tartalmaz, amely szintén a drágábbik árkategóriát erősíti. Előfordulhat az is esetenként, hogy a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, így további csontszövettel kell azt kipótolni. A kezelés során kiderülhet, hogy a fogak nem elég tiszták, ilyenkor ajánlott további higiénés kezelést igénybe venni. Legyen szó tömésről, gyökércsatornáról, egyéb fogászati kezelésről, előzetes kezelésekre is szükség lehet annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a fogászati implantátum sikeres. Lehetőségünk van több fogászati implantátum közül választani, kiszámlázásra kerülnek a gyártó által meghatározott és elkészített méretek és garanciák szerint. A fogászati implantátum költsége függhet attól is, hogy milyen előzetes kezelésekre van még szükség. A fogászati implantátumok előre meghatározott árral rendelkeznek, számos egyéb tényező egészítheti ki a végösszeget. Meghatározó tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy a páciens melyik városban kívánja elvégeztetni a kezelést. A magyar fogorvosok szerencsére rendkívül képzettek, illetve nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. A nemzetközi orvosokkal szemben elvárt színvonalat is biztosítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.