Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. November 06. 12:51, szombat | PR
Forrás: (x)

Így csinálj sikeres e-learning anyagot!

Így csinálj sikeres e-learning anyagot!

A passzív jövedelem rendkívül csábító lehetőség, és egy e-learning kurzus remek lehetőség rá. Sokan próbálkoznak vele, de sikeres anyagot csak kevesen tudnak csinálni.

Sokszor nem is a tudásanyag a probléma, hanem a prezentáció. Így csinálhatod jól!

A pandémia óriási reneszánszát hozta a távoktatási anyagoknak, és az e-learning szinte töretlenül népszerű marad. Remek passzív jövedelemforrás lehet egy ilyen képzés, hiszen elegendő egyszeri energiabefektetéssel létrehozni az anyagot és utána folyamatosan bevételt termel. Van néhány fogás, amivel megtámogathatod a kurzusod sikerét.

Nem mindegy, kinek a hangján szólal meg

Egy jól összerakott e-learning anyag értékét nagy mértékben emelni tudja, ha profi előadó hangján szólal meg a narráció. Azt hihetnénk, hogy egy ismert hang megfizethetetlen, pedig az olyan profi szinkronstúdiók is, mint a Hungarianvoices, elérhető áron és verhetetlen minőségben dolgoznak. Az pedig lenyűgöző tud lenni, ha Vin Disel vagy Chris Evans magyar hangján szólal meg egy profi mondanivaló.

Az ilyen kisméretű, de vérprofi stúdiók kiváló minőségű hangalámondást biztosítanak és hozzá tudják adni azt a csipetnyi pluszt, amivel a tananyagod jóból kiválóvá válik.

Nem szégyen segítséget kérni

Egy tartalmas e-learning tananyag is meg tud bukni, ha nincs megfelelően strukturálva és felépítve. Ez pedig módszertan kérdése, amihez sokan ösztönösen értenek, mások viszont kevésbé jók benne. Vannak azonban olyan szakemberek, akik szívesen nyújtanak segítséget. Sokszor elegendő egy oktatóval vagy tanárral átbeszélni az anyag felépítését és kibuknak a logikátlanságok, amik élvezhetetlenné vagy tanulhatatlanná is tehetik a kurzust. Kérj segítséget olyantól, aki ért egy tananyag felépítéséhez!

Reklám nélkül nem megy

Az értékesítés komoly feladat, amit szintén tanulni kell. Nem elég felépíteni egy mutatós landoló oldalt, vagy kirakni a kurzust a távoktatási platformokra, mert úgy még kevesen találják meg a kurzusodat.

A legegyszerűbb hirdetéseket a közösségi médiákban tudod elhelyezni. Ezeknek tényleg minimális a küszöbszintje és alacsony költségvetésből is kivitelezhetőek. Ha videós hirdetést teszel fel, a Facebook előre fog sorolni. Ha pedig a szöveg felmondásához is kérsz segítséget a Hungarianvoices szinkronszínészeitől, akkor még nagyobbat üt a reklám.

Címkék: e-learning, szinkron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.