Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2024. Szeptember 19. 09:52, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Idén átlépi a 20 milliárdos árbevételt a Jánosik Kft.

Idén átlépi a 20 milliárdos árbevételt a Jánosik Kft.

Jelentős mérföldkőhöz érkezik a több mint 30 éve alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú Jánosik és Társai Kft.: várhatóan idén átlépjük a 20 milliárd forint éves árbevételt.

Tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A cég gazdálkodását a folyamatos növekedés és a stabilitás jellemezte az elmúlt évtizedekben. Ennek eredményeképpen csaknem egy évtizede évről évre meghaladták a 10 milliárd forintos árbevételt. Sikerük titka, hogy a piaci igényekhez igazodva alakították ki öt üzletágukat: takarítás, építőipar, ingatlanüzemeltetés, biztonsági szolgálat és külterület-gondozás. Mindegyik önállóan is eredményes, együttesen pedig hatékony szolgáltatási portfóliót alkotnak, így a Jánosik Kft. teljes körű facility management szolgáltatást tud kínálni. Mára a társaságot piacvezetők között tartják számon ebben az ágazatban.

Több mint kétezren dolgoznak a cég különböző üzletágaiban, és az ország egész területén jelen vannak. Naponta több száz ügyfélnél, több millió négyzetméter felületen takarítanak a cég dolgozói. A Jánosik és Társai Kft. elismerten a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtja, versenyképes áron.

Tőkeerős cégként a legtöbb beruházást és projekt kivitelezését saját erőből oldják meg. Az építőiparban az elmúlt években csökkenő tendencia volt megfigyelhető, és a trend megfordulására nem is számítanak a közeljövőben, ezért a megrendelések szinten tartása is jelentős kihívást jelent a társaság számára.

A biztonsági szolgálat jelen van üzemek, raktárak, multinacionális vállalatok telephelyein. Porta-, recepciós- és ügyfélszolgálatot látnak el egyre több helyen, saját fejlesztésű elektronikus őrnapló rendszerrel, amely a szolgálatok nyomon követését és a hatékonyságot növeli. Igény szerint járőreik speciális kommunikációs eszközökkel és őrző-védő kutyákkal teljesítenek szolgálatot.

A külterület-gondozás területén főként parkokat építenek és tartanak fenn. Ipari alpin technikával dolgoznak, fákat ültetnek, ápolnak, gallyaznak, és szükség esetén fák kivágásáról is gondoskodnak. Évente több mint 300 megbízást kapnak, és több millió négyzetméteren gondozzák a zöld felületeket.

Az ingatlanüzemeltetés során a Jánosiknál arra törekszenek, hogy a meghibásodásokat és üzemzavarokat tervszerű karbantartással előzzék meg, illetve minimálisra csökkentsék azok számát. Több mint félszáz megbízójuk sikeres tevékenységéhez biztosítják a szükséges biztonságot és nyugalmat.
Végezetül Jánosik Lajos megjegyezte, hogy a szolgáltatási szektor folyamatos növekedése miatt gyakran szembesülnek munkaerőhiánnyal, amely további kihívásokat jelent a cég számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 09:52, csütörtök | PR

Idén átlépi a 20 milliárdos árbevételt a Jánosik Kft.

Jelentős mérföldkőhöz érkezik a több mint 30 éve alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú Jánosik és Társai Kft.: várhatóan idén átlépjük a 20 milliárd forint éves árbevételt.

2024. Szeptember 17. 19:02, kedd | PR

Storyum – A Felvidéki Zenekar, amely a határokon is átível

A Storyum több, mint egy zenekar

2024. Szeptember 13. 10:48, péntek | PR

K&H: hány forint kellene a kényelmes élethez a magyar nyugdíjasoknak?

jelentősen nőtt az “elvárt” összeg

2024. Szeptember 13. 10:07, péntek | PR

Csak a bőség zavara okoz gondot, ha Magyarországon keresünk munkát!

Szó szerint nem feltétlenül kell a szomszédba menni, ha munkát keresünk Magyarországon. Akár Budapesten, Pest vármegyében vagy valamelyik vidéki régióban szeretnénk elhelyezkedni, ma minden esélyünk adott minderre.