Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Április 04. 10:38, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hogyan rendelj profi költöztetést?

Hogyan rendelj profi költöztetést?

A költöztetés szóra sokunk gyomra rándul meg, de ennek nem kell így lennie. Vannak cégek, amik gond nélkül lebonyolítanak egy profi költöztetést, csak tudni kell, hogyan keressük meg őket.Ehhez adunk hasznos tippeket.

Ha mostanában költöznél, akkor érdemes előre gondolkodni és tájékozódni, hogyan tudsz megfelelő céget választani. A profi költöztetést vállaló cégeket is meg lehet találni, de van néhány fontos szempont, amit be kell tartani. Lássuk a legfontosabbakat!

Van, amikor a méret a lényeg

Ha csak néhány dobozod van, amit az új otthonodba kell átvinni, akkor akár barátokkal is meg lehet oldani a költözködést. Ha viszont sok holmival és nagy bútorokkal indulsz el, akkor fontos megnézni a költöztető cég méretét és gépparkját.

A profi költöztetéshez ugyanis jól képzett emberek kellenek, akik tudják, hol és hogyan fogják meg a nehéz darabokat úgy, hogy azok épségben célba érjenek. Emellett pedig fontos az is, hogy a cég teherautói jó állapotban legyenek és ne álljanak le a csúcsforgalom közepén egy váratlan pillanatban. Ezeket pedig a nagyobb cégek jobban tudják garantálni, mint a másodállásban, öreg autókkal dolgozó lelkes félamatőr költöztetők.

Kérj ajánlást!

A profi költöztetést vállaló cégek gond nélkül tudnak akár céges, akár magánszemély referenciákat felmutatni. Ezeket ne a cégtől kérd és ne a cég honlapján keresd, hanem tájékozódj a velük kapcsolatos tapasztalatokról minden lehetséges módon. Sok segítséget nyújt akár egy Google keresés, akár a közösségi média oldalakon elérhető információ, nem is beszélve az ismerősöktől jövő ajánlásokról.

Több helyről kérj árajánlatot!

Ez egyrészt azért fontos, hogy össze tudd hasonlítani az árakat, másrészt pedig az első kapcsolatfelvétel és a céggel való kommunikáció színvonala sokat elárul róla, hogy mennyire profi a költöztetés, amit majd végezni fognak.

Az olyan költöztető céget, ami nehezen elérhető, nincs dedikált ügyfélszolgálata, hanem a sofőr menet közben veszi fel a telefont és egyeztet veled, inkább jobb elfelejteni akkor is, ha valamivel alacsonyabb árat ad.

A profi költöztetést végző cégek nem véletlenül tartanak fenn ügyfélszolgálatot. Ott a kapcsolattartónak az egyetlen feladata, hogy a te igényeidet felmérje és így a cég pontosan olyan szolgáltatást tud végezni, amire szükséged van. Az ügyfélszolgálaton keresztül pedig megtapasztalod, hogy várhatóan milyen lesz a céggel való együttműködés egésze.

Címkék: költöztetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.