Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2022. Január 14. 18:40, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan dobjuk fel a hálószoba stílusát, hangulatát?

Hogyan dobjuk fel a hálószoba stílusát, hangulatát?

Nem egyszerű a lakberendezésben folyton-folyvást megújulni. Ugyanakkor idővel óhatatlanul megunhatjuk azt, amit régóta látunk, tapasztalunk.

Míg a nappaliban könnyű kisebb tárgyakkal, textíliákkal jelentős változásokat elérni, addig a hálószoba átvariálása korántsem annyira egyszer egy. De azért szerencsére nem lehetetlen!

Akkor most jöhet a felfordulás és a káosz?

Egyáltalán nem. A legtöbben azért tartanak az újítástól, mert a felújítás szinonimájaként gondolnak rá. Pedig e két fogalom nem azonos, így jelentésükben sem egyeznek.

Ha meguntuk a látképet közvetlen környezetünkben, akkor minimálisnak tűnő módosításokkal óriási eredményeket érhetünk el. Erre az ágytakarók a legjobb példák. A közbenjárásukkal mindaz, ami megszokott egyetlen mozdulattal vadonatújjá varázsolható. Márpedig, ha egy szín átalakul a palettában, akkor az automatikusan magával hozza a többi részlet formálódását is. Egyszerűen azért, mert a színkomponens kicserélődésével a többi variáció érzékelése is finoman elmozdul.

Ami még a textíliák mellett szól, az az áruk. Kifejezetten kedvező feltételekkel szerezhetőek be, több méretben is. Ha úgy akarjuk, akkor földig érő lepelként használhatjuk őket, de felületakaróként is tökéletesen helytállhatnak.

2022-ben a meleg színek a divatosak, amit vagy követendő trendnek, vagy figyelmen kívül hagyható ajánlásnak is tekinthetünk. Bárhogyan is döntsünk, a lényeg, hogyha a cél a változtatás, akkor érdemes kontrasztos különbséget létrehozni. Ha például ez idáig a fekete-fehér kombináció alkotott egységet, akkor most jöhetnek a pasztell árnyalatok, a melegséget adó színek, melyek tökéletesen új kisugárzással és megjelenéssel ajándékozhatják meg a teret.

Mit rejt a takaró?

Az ágyak milyensége is roppantul érdemleges. Ugyan a fent említett termékek nagyszerűen kompenzálhatják az esetleges hiányosságokat, ám mégsem képesek a szerkezetbeli problémák semlegesítésére és elfedésére. Amúgy sem az a cél elsődlegesen, hogy a takarók teljesen beburkolják a valóságot, s vele együtt minden egyes részletet.

A kellően stramm, strapabíró döntés az esztétikus, stílusos kialakítástól válhat kompromisszumoktól mentessé. Ezért mivel a fekhelyek vásárlása hosszútávra szóló beruházás, érdemes alaposan körbejárni a kérdést. A paraméterek, még a legapróbbak is megfontolásra méltóak. Ugyanis kizárólag így borítékolható a minden szempontból szemeket gyönyörködtető, ízléses végeredmény.

A fotó forrása: BondRocketImages / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 04. 10:54, kedd | PR

3 fontos kérdés a kondenzációs kazánokról

A kondenzációs gázkazánok kapcsán sok hit és tévhit kering a lakosság körében. Azt sokan tudják, hogy energiatakarékos fűtési módszernek számít, viszont kevesebben vannak azok, akik ennek mikéntjével is tisztában vannak.

2022. Január 04. 10:37, kedd | PR

Eladó telek, a nagy projektek első lépcsője

Az ingatlanpiac fontos szereplőjének számítanak az eladó telkek. Sokak számára azonban nem ez tűnik az észszerű döntésnek, hiszen a házépítés meglehetősen komoly elhatározás.

2021. December 22. 08:24, szerda | PR

Én már tudom mi lesz a karácsonyi ajándék a pasimnak!

5+1 Tipp bőr öv vásárláshoz - Mindjárt itt a Karácsony, de zéró ötlet? Nem tudod milyen figyelmességgel lepd meg idén a barátodat? Nők ezreit nyomasztja most ez a kérdés.

2021. December 20. 17:20, hétfő | PR

3 készség, amire minden üzleti elemzőnek szüksége van

Üzleti elemzőként megoldást kell nyújtania a szervezet problémáira, hogy lehetővé tegye a pozitív változást.