Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Október 05. 15:21, péntek | Belföld

Hódít a Magyar Kóla

Hódít a Magyar Kóla

Megérkezett a nemzet üdítőitala.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. egy éves fejlesztés eredményeként megalkotta a nemzet üdítőitalát. A kellemes ízű, szénsavas és frissítő hatású, Szentkirályi ásványvíz alapú AQUA ELIXIS titkos recept alapján, 31 magyar gyógynövény felhasználásával készült és 1 literes kiszerelésben szeptembertől kapható a boltokban.

Köztudott, hogy számos nemzet (pl. Csehország, Nagy-Britannia, Olaszország) rendelkezik tradicionális, saját fejlesztésű üdítővel, amelyek többnyire országukban piacvezetővé is váltak – hazánk azonban eddig kimaradt a sorból, ám az egy éves laboratóriumi kutatómunkát követően megszületett a végeredmény.

Az AQUA ELIXIS titkos recept alapján, 31 magyar gyógynövény (a legjelentősebbek: zsálya, kakukkfű, rozmaring, citromfű, cickafark, borsmenta, koriander, bodza, gyömbér) kivonatával készült és alacsony kalóriatartalmát a sztívia nevű természetes édesítőszer hozzáadásával érték el. Sok más üdítővel szemben ez a Szentkirályi ásványvíz alapú üdítőital természetes ásványianyag-tartalmát is megőrzi.

Régi vágyam volt, hogy az üdítőital kategóriában is egészséges és természetes alapanyagok felhasználásával hozzunk létre egy olyan terméket, amely nemzetünk büszkesége lehet, hazai ásványvíz kincsre alapul és magyar alapanyagokat tartalmaz. Így született meg az AQUA ELIXIS.” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal