Hírek
2014. Június 12. 12:08, csütörtök | Helyi
HelloHal a Mokkában
Ínyencségek édesvízi halakból
A Tisza-tó partján Horváth Szabolcs, ceglédi gasztroblogger volt a csütörtök reggeli Mokka vendége, aki megmutatta a nézőknek, hogyan is készül a tiszai harcsa-gyros. A ceglédi közönség számára már nem ismeretlen az újragondolt gyorsétel, amit Szabolcs már több alkalommal is elkészített rendszeresen jelentkező HelloHal vacsorái során. Horváth Szabolcs elszánt horgász, autodidakta szakács, bátor kísérletező alkat, aki egyszerűen, érthetően mutatja be kedvenc halételeit.
További receptek: hellohal.com
Ezek érdekelhetnek még
2024. December 11. 13:04, szerda | Helyi
Tájékoztatás az elektronikus ügyintézés változásairól
2024. November 18. 13:30, hétfő | Helyi
Még mindig mozog a Föld
Szombaton is sokan nézték végig azt a látványos fizikai kísérletet, ami bebizonyítja, hogy forog a Föld. Ezúttal is a Református Nagytemplomban mutatta be Kis Lajos és Kozma Attila a híressé vált Foucault inga lengését.