Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Február 07. 14:05, péntek | Helyi

Hat fős drogbandát füleltek le Cegléden

Hat fős drogbandát füleltek le Cegléden

Rendőrségi hírek

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály eljárást folytat B. Ádám 23 éves, R. Róbert 37 éves és P. Tibor 20 éves ceglédi, L. Márk 20 éves törteli és P. Róbert 31 éves albertirsai, valamint fiatalkorú társuk ellen kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A ceglédi rendőrök 2014. január 29-én intézkedés alá vonták a B. Ádám által vezetett személygépkocsit, melynek során a járműben 65 darab kábítószergyanús tablettát, kb. 2 gramm fehér színű kábítószergyanús port, valamint 10 darab zöld színű, csillagmintás tablettát találtak. A 23 éves sofőr a gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy a rendőrök által lefoglalt anyagok party drogok, extasy és speed. A nyomozók az öt fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Ádámot és P. Róbertet a rendőrség őrizetbe vette, majd 2014. január 31-én a Ceglédi Járásbíróság mindkét személyt előzetes letartóztatásba helyezte.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást- szakértők bevonásával- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A Ceglédi Rendőrkapitányság ezúton felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a vonaton utazók sérelmére új módszerrel követnek el bűncselekményt. A mobiltelefonról fülhallgatóval zenét hallgató alvó személyektől úgy tulajdonítják el a készüléket, hogy a fülhallgatót kihúzzák a telefonból, amit azután eltulajdonítanak. Kérjük az utazókat, hogy értékeikre fokozottan ügyeljenek, telefonjaikat, laptopjaikat ne hagyják látható, hozzáférhető helyen.

Fontos továbbá felhívni a figyelmet arra is, hogy szeszesitaltól befolyásolt állapotban közterületen- főleg parkokban– lepihent személyek fokozott veszélynek vannak kitéve. A hideg idő miatt nagyobb a kihűlés kockázata, továbbá könnyebben válnak bűncselekmény áldozatává. Éppen ezért kérjük a lakosságot, hogy figyeljenek oda egymásra, és ha ilyen személlyel találkoznak, akkor értesítsék a rendőrséget.

*a fotó csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció