Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2021. Január 29. 11:34, péntek | Helyi sport

Győzelemmel kezdtek a Cápák

Győzelemmel kezdtek a Cápák

Ősszel a vendég Dabas a járvány miatt nem tudott kiállni a Cápák elleni bajnoki mérkőzésre, melyet január 28-án csütörtökön pótoltak a csapatok.

A dobogón álló Ceglédnek mindenképpen nyernie kellett, hogy megtartsa pozícióját, a fiatal dabasi lányok pedig szerettek volna feljebb lépni a 6. helyről, így izgalmas mérkőzés volt kilátásban és hogy pikáns is legyen a találkozó, Dengi Zoltán és Jakab László személyével két Ceglédi edző irányításával küzdöttek az alakulatok. Mindkét csapat hozta a “szezon eleji” formát, sok hibával és hullámzó játékkal zajlott a mérkőzés. A Cápa lányok szíve mindig a helyén volt, remekül küzdöttek és mindig akadt 1-2 játékos, aki a hátára vette a csapatot és vitte előre a többieket.

Ceglédi Kék Cápák – Dabasi KC VSE 31 – 27 ( 15 – 13 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Nagy, Szekeres

Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta (kapusok), Török Melinda 8, Dobos Renáta 7, Vuletic Suncica 5, Csábi Zsuzsanna 3, Jónás Alexandra 3, Halasi Réka 2, Farkas Szimonetta 1(1), Tóth Adrien 1, Mertlik Mónika 1, Tátrai Renáta, Peszeki Laura, Kovács Alíz, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Hétméteres: 2/1 ,ill. 5/4

Kiállítás: 10, ill. .6 perc

Jakab László edző: – Gratulálok a játékosaimnak, akik végig nagy szívvel küzdöttek és helyenként jó játékkal legyőzték a jó képességű fiatal dabasi csapatot. Bárki került fel a pályára, hozzá tudott tenni védekezésben és támadásban is, ami mellé remek kapus teljesítmény is párosult. Remélem, hogy ez a hozzáállás megmarad a következő meccsekre is ami mellé ha odatesszük a szükséges edzés számot is, akkor sikeres tavaszra leszünk képesek. Mégegyszer gratulálok a lányoknak!

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2023. Augusztus 07. 13:55, hétfő | Helyi sport

Vég Zsombor hetedik helye sokat érhet

2023. Augusztus 03. 14:04, csütörtök | Helyi sport

Első szezonbeli hazai meccs és éremosztás

2023. Július 28. 14:34, péntek | Helyi sport

BeActiveNight

2023. Július 26. 11:04, szerda | Helyi sport

Balaton kupa