Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2019. Október 04. 16:03, péntek | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik a várpalotai súlyos hintabaleset ügye

Folytatódik a várpalotai súlyos hintabaleset ügye

Vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek a nyomozati anyagokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, miután befejezte az ügy vizsgálatát.

A Várpalotai Napok rendezvényen 2017. szeptember 2-án este az egyik hinta eltörött. A rajta ülők a földre zuhantak, egy fiatal pedig súlyos, életveszélyes, míg egy másik fiú súlyos sérüléseket szenvedett. Mellettük hármam könnyebben megsérültek.
A rendőrség szakértők bevonásával foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az eljárás során a nyomozók egy 67 éves és egy 64 éves budapesti férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 01. 10:57, vasárnap | Belföld

Nemzeti Vágta - Ma rendezik a döntőt

A hétvégén Szilvásváradon minden a lovakról szól: a Nemzeti Vágta vasárnapi döntőjét idén először Budapesten kívül, a lipicai ménes otthonában rendezik meg, az eseményt vasárnap 15 órától a Duna televízió élőben közvetíti.

2023. Október 01. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Október 01. 00:00, vasárnap | Belföld

MÁV: Aki át akar szállni Bécsben, induljon el egy órával korábban

Magyarország felé valamennyi Railjet továbbra is a teljes útvonalán közlekedik, utasaiknak Bécsben nem kell átszállniuk, míg a másik irányban érdemes a tervezettnél korábban induló vonatot választani - tudatta a MÁV.