Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 24. 14:46, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Foglaljon helyet!

Foglaljon helyet!

Két új pad várja a városi sétában megfáradt vendégeit a Múzeum utcában.

Régi vágya teljesült a Kossuth Múzeum vezetőségének azzal, hogy 2 pad került a múzeum épület elé. Az intézmény munkatársainak már korábban feltűnt a Múzeum utcában összetalálkozott járókelők praktikus igénye, akik egy-két mondat erejéig szívesen megpihentek volna a városi forgatag egy csendesebb utcájában. A segítő kezdeményezésnek hála, ezt mostantól bárki megteheti. A két pad kihelyezését Hegedűs Ágota, alpolgármester asszony, (aki egyben a körzet képviselője is) szervezte meg, melynek nyomán a városfejlesztési feladatokért felelős VÁRVAG Kft. kiszállítatta és kihelyeztette a két új padot, melyet a múlt hét óta bárki megpihenhet.

A tavaszi munkálatok során a múzeum előtt lévő virágosládák is felfrissültek, melyekbe az intézmény nevéhez igazodva kossuthka virágokat ültettek.A virágok ültetésében a múzeum munkatársai és egy magát megnevezni nem akaró támogató segédkezett.

Reméljük, hogy csupán az idő vas foga csorbítja majd őket és jó darabig élvezhetjük még az új szerzemények előnyét és szépségét!

Címkék: Kossuth Múzeum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció