Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2014. Július 23. 11:46, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

A gyönyörű kismama, Fésűs Nelly imád állapotos lenni. Nemrég hagyta abba színházi munkáját és minden idejét a születendő kislányának szánja. Rengeteget pihen és relaxál, de természetesen a mozgásról sem mond le.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Utolsó előadásom másnapján Lajos azzal állt elém, hogy elvisz egy olyan helyre, ahová kislányunk születése után egyhamar nem juthatunk el – meséli az színésznő – Lajos meg van arról győződve, hogy ha megszülök, akkor otthonülő kis feleség leszek, aki babázik, pedig én úgy tervezem, hogy amint lehet, vízbe viszem majd a kicsinket. –mosolyog Nelly, akinek párja, egy kicsit túlaggódja a terhességet, még a széltől is óvja kedvesét.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Erről Nelly a Balaton parton mesélt, ahol a lábujját lógatta a vízbe.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Vízimádók vagyunk mind a ketten. Szívesen járunk wellnessezni, de a természetes vizet sem vetem meg. Igaz, most inkább a medencéket részesítem előnyben, de jövőre már biztos bemerészkedem a Balcsiba.” – magyarázza Nelly a tőle megszokott határozottsággal.

Az életvidám színésznő már az első napon megunta a semmittevést a Hotel Azúr Prémiumban és felfedező útra indult. A wellness részlegben rátalált az alfa ágyra, ami a masszőr elmondása szerint, aki azt kipróbálja, az anyaméh szerű állapotba kerül és végtelen nyugalom lesz rajta úrrá. Nelly rögtön ráfektette Lajos, aki igazolta is azzal, hogy mély álomba zuhant.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Szkeptikus voltam, de mint minden újdonságot, ezt is szívesen kipróbáltam – veszi át a szót Vajtó Lajos – ráfeküdtem a kék ágyra és rögtön elnehezedtek a szemeim. Egy ideig hallottam még a halk zenét, de az ágy vibrálása elringatott. Arra ébredtem, hogy Nelly simogat. Ha ilyen az anyaméh szerű állapot, akkor nagyon jó dolga van a kislányomnak” – nevet.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Az Azúr Hotel valamennyi szolgáltatását kipróbálta Nelly és Lajos Siófokon, ahol prémium ellátásban volt részük. Finomakat ettek, fürödtek, nagyokat sétáltak, a szobájuk teraszáról pedig megcsodálták a Balatont. Lajos a meglepetés alfa ágyért cserébe párjának egy romantikus hajózást szervezett a szálloda hajójával, ahol Nelly kedvére sütkérezhetett a tó közepén.

„Imádom mikor ilyen kis romantikus a párom – meséli a kismama – bevallom, jól esik, hogy így figyel rám és a kedvemben jár. Jó lenne ezt még sokáig élvezni, sokáig szeretnék még kismama lenni!”– nevet.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.