Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2023. Március 21. 15:43, kedd | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

Cegléd Város Önkormányzatának "A helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről" szóló 38/2003. (XII. 31.) Ök. rendelete alapján:

"Cegléd Város Pedagógiai Díja adományozható a Cegléden működő köznevelési, vagy szakképző intézményben dolgozó óvodapedagógusnak, pedagógusnak és oktatónak, aki kiemelkedő eredményt ért el az óvodai, iskolai oktató-nevelő munkában, a tehetséggondozás területén, magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültsége alapján élen járnak az újszerű és hatékony tanítási, oktatási módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, valamint példamutató magatartást tanúsít közösségi és magánéletében."

A díj odaítélésére - egy jelöltre - bármely ceglédi polgár, illetve közösség javaslatot tehet, megfelelő írásbeli indokolással. A képviselő-testület és szervei - a szervezeti és működési szabályzatáról szóló önkormányzati rendeletben megállapított önkormányzati szerv - a javaslatokat véleményezi és a Képviselőtestület elé terjeszti.

A Díjat minden évben a pedagógusnapon, Cegléd város Polgármestere, vagy megbízottja adja át. A javaslatot írásban, a mellékelt űrlap felhasználásával, legkésőbb 2023. május 1-jéig kell a polgármesternek címezve kézbesíteni a

polgarmester@cegledph.hu vagy 2701 Cegléd, Pf.:85. címre.

Kitüntetési javaslat űrlap (doc)
Kitüntetési javaslat űrlap (PDF)

Cegléd, 2023. március 14.

Dr. Csáky András
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 11:00, csütörtök | Helyi

Interaktív hangszerbemutató

Június 6-án a Ceglédi Erkel Ferenc Zeneiskolában interaktív hangszerbemutatót rendeztek. A jövő megalapozását, a tanulói utánpótlás biztosítását célozza meg az évről évre visszatérő esemény.

2023. Június 08. 10:57, csütörtök | Helyi

Sok újdonság lesz az idei fesztiválon

2023. Június 06. 15:43, kedd | Helyi

Soha nem múló fájdalom Trianon

2023. Június 05. 11:18, hétfő | Helyi

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről