Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 29. 17:47, péntek | PR
Forrás: (x)

Ezért éri meg lézernyomtatót választani

Ezért éri meg lézernyomtatót választani

Nagy mennyiségű nyomtatás esetén a lézernyomtatók számítanak a legjobb megoldásnak, világszerte ezt a technológiát használják a nagyvállalatok, de legtöbbször a kisebb méretű cégek is.

Mi ennek az előnye? A tökéletes minőség, a szélsebes munkatempó, illetve a költséghatékony teljesítmény. Összefoglaltuk, miért éri meg lézernyomtatót választani.

Tökéletes minőség

A lézernyomtatók előnyei között első helyen a tökéletes, éles és pontos nyomtatást kell kiemelni, mégiscsak ez a lényege az egész folyamatnak. Azzal, hogy az eszköz tinta helyett festékport alkalmaz, a lehető legjobb minőséget képes megalkotni a szöveges dokumentumok előállítása során. Ehhez természetesen az adott nyomtatóhoz illő, minőségi festékkazettára is szükség lesz, ilyen például a HP LaserJet Pro M28a toner.

Szélsebes megoldás

Szintén fontos, hogy egy lézernyomtató gyors, ami az irodai használat során elengedhetetlen tulajdonság. Persze a bekapcsolása után várni kell egy kicsit, amíg a rendszer eléri a festékpor rögzítéséhez szükséges hőmérsékletet, ám amint ez megtörténik, folyamatosan dolgozik majd a nyomtató. Típustól függ a sebesség, de azért általánosságban elmondható, hogy egy lézernyomtató egyetlen perc alatt 40 oldal megalkotására könnyedén képes, ez szélsebes megoldásnak számít. Itt is meg kell jegyezni, hogy ez csak úgy megvalósítható, ha a nyomtató és a festékkazetta egyaránt alkalmas a feladatra: az olyan megbízható termékekben, mint a Samsung M2026 toner, nem lehet csalódni.

Költséghatékony teljesítmény

Az előnyök között kell felsorolnunk a költséghatékonyságot, amely nagyobb mennyiségű nyomtatásnál kulcskérdés egy vállalat vagy egy kkv költségvetésében. Noha egy toner általánosságban drágább, mint egy tintapatron, több oldal nyomtatására is képes, így az összteljesítményét nézve költséghatékonyabb teljesítményre alkalmas. Mivel a nyomtató mechanikája strapabíró, tartós, így a szerviz díjai is alacsonyan maradnak, ez szintén egy érv a lézernyomtató vásárlása mellett. Céges fejjel gondolkozva szinte mindig ez a jó választás.

A fotó forrása:
Proxima Studio / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.