Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. December 22. 08:24, szerda | PR
Forrás: (x)

Én már tudom mi lesz a karácsonyi ajándék a pasimnak!

Én már tudom mi lesz a karácsonyi ajándék a pasimnak!

5+1 Tipp bőr öv vásárláshoz - Mindjárt itt a Karácsony, de zéró ötlet? Nem tudod milyen figyelmességgel lepd meg idén a barátodat? Nők ezreit nyomasztja most ez a kérdés.

Szerencsére te nyugodtan fellélegezhetsz, mert most adunk egy tuti tippet, amivel garantáltan örömet okozhatsz Szenteste.

Az ÖvBolt.hu dobja neked a mentőövet, mert jól tudja mennyire nehéz megtalálni az ideális karácsonyi meglepit. Ezért itt egy szuper ötlet, amit bátran bevethetsz. Férfi bőr öv – a tökéletes karácsonyi ajándék a pasimnak! De várj!

Mielőtt elszaladnál vásárolni, még fusd át a következő tippeket, hogy tényleg a legtökéletesebb nadrágszíjjal lepd meg a pasidat.

Bőr övet ajándékba – 5+1 Tipp a választáshoz

1. Miért bőrt? – Mert a valódi értéket és minőséget képviselő kiegészítő hosszú évekig állja a strapát. Persze bőr és bőr között is van különbség. A teljes értékű marhabőrből készült övek jóval tartósabbak és strapabíróbbak, mint a gyengébb minőségű szíjak. Erre is érdemes odafigyelni!

2. Nadrágszíj farmerhez – Farmernadrághoz casual, azaz hétköznapi viseletre tervezett nadrágszíj dukál, ami jellemzően 3,5 – 4 cm szélességű. A fonott bőr szíj igazi különlegességnek számít, mert nemcsak nagyon kényelmes, de iszonyúan divatos is. A sokoldalúan kihasználható bőrből készült klasszikus derékszíj többféle nadrághoz is hordható, hasznos ajándék, ami nem hiányozhat a férfiak ruhatárából.

3. 2in1 – Hallottál már a kétoldalú övekről? A megfordítható csatos derékszíj azért praktikus, mert különböző színű külső és belső oldala is egyaránt hordható. Így az aktuálisan viselt öltönynadrág színéhez passzoló oldalt lehet felcsatolni. Különleges meglepetés a fa alá - mit gondolsz, tetszene a pasidnak?

4. Díszdobozos karácsonyi ajándék a pasimnak – Ne bajlódj a csomagolópapírral, rendelj díszdobozos övet és bízd a profikra a csomagolást! Nincs más dolgod, csak a fa alá becsempészni az elegáns ajándékdobozt.

5. Allergia ellen antiallergén – Ha nikkelallergiás a párod, akkor legyél nagyon körültekintő és vásárolj nikkelmentes övcsattal ellátott szíjat, hogy gondtalanul hordhassa új kedvencét. A vegyszerallergia is kínzó tünetekkel jár, ezért, ha biztosra akarsz menni, akkor keresd a természetes, növényi cserzésű bőröket.

+ 1. Méretválasztás – Sokaknak okoz fejtörést a megfelelő méret eltalálása, de erre is van pár tippünk. A szíjak belsejébe általában bele van ütve az övméret, de ez félrevezető lehet, ha utólag lett méretre igazítva vagy más méretezést használnak. Ezért, ha boltban vásárolsz, mérd le előtte az otthoni övet szabócentivel, hogy biztosra menj. Online vásárláskor a mérettáblázat vagy a sokkal pontosabb méretkalkulátor lehet a segítségedre. De ha végképp elvesztél a számok között, akkor egyszerűen válassz egy csavaros csatos nadrágszíjat, amit utólag méretre vághat.

Meg van mentve a Karácsony! Dögunalmas cucc helyett egy eredeti bőr öv életre szóló meglepetés lehet a pasidnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.