Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 20. 13:09, kedd | PR
Forrás: (x)

Egy nélkülözhetetlen ruhadarab, amelynek minden férfi szekrényében ott kell lennie – bőrdzseki

Egy nélkülözhetetlen ruhadarab, amelynek minden férfi szekrényében ott kell lennie – bőrdzseki

Trendek jönnek és mennek, de azt kell mondani, hogy a férfi bőrdzseki talán soha nem megy ki a divatból, hiszen, ha megújult formában is, de mindig trendi lesz, sok-sok férfi legnagyobb örömére,

hiszen a férfi bőrdzseki amellett, hogy nagyon kényelmes és divatos, rendkívül férfias megjelenést is lehetővé tesz.De nem csak emiatt kellene ott lapulnia minden férfi szekrényében, hanem más okok miatt is. Mutatjuk is, hogy miért szerezz be legalább egy bőrdzsekit és arra vonatkozóan is adunk néhány tippet, hogy milyen bőrdzseki lehet számodra az ideális választás. Mutatunk előtte néhány érvet, amelyek talán segítenek meggyőzni, hogy még idén mindenképpen beszerezz egy nagyszerű bőrdzsekit.

4 érv a bőrdzseki mellett

- Rendkívül kényelmes

Ha a megfelelő méretet választod és nem olyan bőrdzseki mellett döntesz, ami szűk rád, vagy lötyög rajtad, akkor életed egyik legjobb döntését hozod meg, amikor bőrdzsekit vásárolsz magadnak. Amellett, hogy tökéletesen kiegészíti az outfitedet, még a miatt is imádni fogod, hogy kellemes élmény egy ilyen dzsekit viselni. Legyen szó egy baráti buliról, egy randiról, egy városi kiruccanásról, mindenképpen jól fogod magad benne érezni. Ha még motorozni is szeretsz, akkor mindenképpen ajánlatos egy bőrdzsekit beszerezned. Ha a méreteidnek megfelelőt választasz magadnak, akkor még motorozás közben sem fog korlátozni semmiben, hiszen úgy simul majd a testedre, mintha csak rád öntötték volna.

- Férfias kisugárzást biztosít

Vannak kifejezetten olyan férfi ruhadarabok, amelyek még inkább fokozzák a megjelenést és még férfiasabb kinézetet biztosítanak. A férfi bőrdzseki is éppen ilyen ruhadarab, ezért el is jött az ideje, hogy beszerezz magadnak egyet.

- Hosszú évek múlva is viselheted

Vannak olyan anyagok, amelyek kiállják az idő próbáját és a bőr is ilyen. Rendkívül tartós, és ha egy-két évig úgy döntesz, hogy nem viseled a bőrdzsekidet, akkor sincs gond, mert amikor ismét előveszed a ruhásszekrényedből, azt fogod tapasztalni, hogy éppen olyan trendi, mint évekkel korábban volt.

- Igazán klasszikus

A férfiak többsége még mindig a klasszikus stílust preferálja. Nincs ezzel semmi gond, hiszen a maga nemében ez a stílus talán a legférfiasabb, és kicsit a régi időket is idézi, amikor nem volt még ennyiféle stílus és a férfiak mindannyian ezt a stílust képviselték, és amiért a nők annyira odáig voltak. Az biztos, hogyha magadra kapsz egy fehér pólót, egy farmert és egy fekete bőrdzsekit, te leszel az a férfi, akire minden nő vágyik.

Az újabb trendek, újabb színeket hozott magával

2021-et írunk. Egy modern kort, amikor is már nem csak a klasszikus stílus kerül előtérbe, hanem a modern elemek is bekúsznak a köztudatba és a divat világába. Nincs ez másként a bőrdzsekik esetében sem. Míg néhány évvel ezelőtt csakis a nők viseltek színes bőrdzsekit, napjainkban a tervezők, már férfiak számára is nagyon menő, színes bőrdzsekiket álmodtak meg, amely dzsekikben minden olyan férfi jól érezheti magát, aki lépést szeretne tartani a mai világgal, a mai trendekkel vagy csak egyszerűen a színes öltözék passzol a személyiségéhez.

Ha maradsz a hagyományos vonalnál – fekete és barna

Ha még nem vagy elég merész a változáshoz, maradhatsz a klasszikus fekete és barna bőrdzsekinél. A Bolf kínálatában mindkét színben találsz remek dzsekiket. Ilyen a Bolf 1147-es fekete bomber dzsekije, amely ökobőrből készült, és amelyet hétköznapokon, vagy alkalmibb stilizációban is viselhetsz. Vess egy pillantást a Bolf 2008 barna biker bőrdzsekire is, amely igazi casual stílust tesz lehetővé és lehengerlően férfias megjelenést biztosít.

Még mindig visszafogott, de trendi – fehér

A fehér színt kedvelők általában kicsit visszafogottak, de szeretik az elegáns megjelenést. Ezt teszi lehetővé a Bolf 6124 ecrü fehér bőrdzseki. Ez a dzseki nagyszerű választás a tavaszi és nyári hétköznapokon. Az elegáns megjelenést fokozhatod, ha chinóval, inggel vagy pulóverrel viseled.

Trendi színek – piros, kék, sárga, camel

Ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, akkor dönts a piros és a kék színű bőrdzseki mellett. Mindkettőt megtalálod a Bolf kínálatában. A Bolf 1147 piros bomber bőrdzsekijében nem csak trendi lehetsz, hanem igazán jól is nézhetsz ki. Egy ilyen dzsekit nem csak a hétköznapokon viselhetsz, hanem a dzseki, akár egy formálisabb stilizációban is megállja a helyét. Ha lazább stílusra vágysz, akkor dönts a sötétkék – Bolf – kapucnis dzseki mellett, ami igazán hasznos a hűvösebb napokon, farmerral és egy meleg pulcsival kombinálva. A Bolf kínálatában más színekkel is találkozhatsz, mint például khaki és camel színekkel, amelyek szintén fokozzák a férfias kisugárzást.

Címkék: bőr, bőrdzseki, bolf, divat, ruhan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.