Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 31. 00:00, péntek | Helyi

Egy különleges éjszaka a ceglédi strandon

Egy különleges éjszaka a ceglédi strandon

Egy este a strandon különleges programokkal és élményekkel. Jön a strandok éjszakája Cegléden

A forró nyári éjszakákon nyújtott színes programok, a hosszú, éjszakai nyitva tartás évről évre több mint 50.000 embert mozgat meg, vonz a hazai fürdőkbe.

A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, melyre az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor.
Évről évre növekszik a programhoz csatlakozók száma, mely a tavalyi évben a 60 létesítményt (helyszínt) tett ki.

A kínálat évről évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják egyes helyszíneken a közönséget, de sok fürdő várja vizi disco-val, animációs programokkal, habparty-val, latin-, brazil-, karib estekkel, vagy éppen látványos lézershow-val, az éjszaka fürdőzni vágyókat.

A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont is több programkülönlegességgel készül erre az estére. Úgy, mint: éjjeli sumo bajnokság, éjféli bingó nyereményekért, gyertyaíjászat, Ms. Strans és Mr. Strand választási verseny, vízi aerobik, és medencés sorversenyek.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.hu honlapján és Facebook oldalán (www.facebook.com/Csobbanj velünk) olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció