Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2022. Augusztus 04. 13:32, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Egy fürdőszobai akasztó miatt ne verd szét a csempét!

Egy fürdőszobai akasztó miatt ne verd szét a csempét!

Ha jól jönne még egy fürdőszobai akasztó a gyerek törölközőjének is, vagy az fürdőszobai polcot egészítenéd ki egy praktikus akasztós tárolóval az apróságoknak, nem kell fúróhoz nyúlni.

Van már egyszerű, tiszta és tartós megoldás is.

Egy praktikus fürdőszobai akasztó nagyban hozzájárulhat akár egy parányi fürdőszoba kényelméhez is, ha megfelelő helyre és főleg, ha megfelelő módon van felhelyezve. Ennek értelmét akkor érezzük át leginkább, mikor egy silány, öntapadós változattal próbálkozunk, ami néhány óra múlva már nincs a falon. Szerencsére léteznek már olyan profi öntapadós fürdőszobai akasztók is, amik megkímélnek az ilyen kellemetlenségektől és hosszú távon számíthatunk rájuk.

Nem kell mindjárt fúrni

Nincs idegesítőbb dolog, mint mikor a nedves törölközőt a földről kell felszedni, mert a fürdőszobai akasztó nem bírta a súlyát. A kellemetlensége mellett akár fertőzés forrása is lehet, hiszen a törölköző tisztasága rendkívül fontos.

Ugyanakkor nem a fúrás az egyetlen, ami a falon tudja tartani a fürdőszobai akasztót. Vannak olyan, professzionális ragasztórendszerrel ellátott öntapadós termékek is, amik nagy biztonsággal alakítanak ki tartós kötést a csempén, csak megfelelő módon kell őket felhelyezni.

Ezek az újfajta fürdőszobai akasztók akár két kilós terhelést is elbírnak, így egy fürdőköpeny vagy nedves törölköző súlyával is gond nélkül megbirkóznak.

Így lesz tartós a fürdőszobai akasztó

Nem kell attól tartanod, hogy a fürdőszoba párás levegője miatt oldódik a ragasztóanyag az öntapadó felületen és leválik a fürdőszobai akasztó. Ezeket a termékeket ugyanis kifejezetten nedves környezetben való használatra készítették, így akár a zuhanykabinban is felrakhatod.

Az egyetlen titok a felhelyezésnél a csempefelület megfelelő előkészítése, mert az öntapadós ragasztócsík csak teljesen zsír és pormentes felületen tud megfelelő tapadást kialakítani. Érdemes hát a fürdőszobai akasztó felhelyezése előtt zsíroldó mosószerrel átmosni, majd alaposan szárazra törölni a csempét, ahová az akasztó kerül.

Még szép is lehet

Ha idegenkedsz a fehér műanyagtól, vagy minden kiegészítő króm a fürdőszobádban, akkor válassz olyan fürdőszobai akasztót, ami fémből készült, így harmonizál a többi fürdőszobai kiegészítővel. Ha több akasztót helyezel egymás mellé, akár egy mintában is elrendezheted, mert az öntapadós felület nagy játékot enged a felhelyezésnél. A csempe épsége miatt pedig már soha többé nem kell aggódnod.

Címkék: fürdőszoba, ragasztó

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 11. 08:03, csütörtök | PR

Útmutató kezdőknek a sportfogadásokhoz, és a számoláshoz

Cikkünkből megtudhatod, hogy hogyan értelmezd az oddsokat, és hogy milyen fogadásokat érdemes kötni.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 04. 13:40, csütörtök | PR

HACCP igazolás – a garantált élelmiszerbiztonság

Az ipar és a gazdasági termelés összes területére vonatkoznak bizonyos szigorú jogszabályok és betartandó előírások.