Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2024. Október 18. 18:09, péntek | Belföld
Forrás: Hajósi Miklós

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila dalszerző, gitáros, énekese, ingyenes zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban.

Ez az este nem csupán egy koncert, hanem egy közös utazás a zene világában, ahol a pillanatok varázsa mindenkit magával ragad.

Dóka Attila a zene iránti szenvedélyét így fogalmazta meg: „Amikor a színpadon állok, semmi más nem létezik, csak a pillanat intenzív lüktetése.” Ezen érzés minden koncertjén megjelenik, amikor a közönséggel együtt élik át a zenét. „Később, ahogy kezembe kerülnek a koncertfotók, kívülről látom magunkat – mintha a ti szemszögetekből tekintenék vissza,” mondta Attila. A zene és a szöveg találkozása mindenkiben egyedi értelmezést nyer, létrehozva ezzel egy mágikus kapcsolatot, amely minden élményt felejthetetlenné tesz.

Attila elkötelezett amellett, hogy koncertjeit ingyenesen látogathassák az érdeklődők, ezzel biztosítva, hogy a zenei élményhez való hozzáférés senki számára ne legyen korlátozott. „A zene ereje abban rejlik, hogy összehozza az embereket, és nem szeretném, ha bárki kimaradna ebből az élményből,” tette hozzá. Ez a nemes cél nemcsak a közönség számára, hanem a zene közösségi erejének hangsúlyozására is szolgál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 23. 08:11, szerda | Belföld

Október 23. - Regisztráció nélkül vehetnek részt az ünnepelni vágyók a nemzeti ünnepen

Minden ünnepelni vágyót szeretettel várnak a szervezők október 23-án a 10 óra 30 perckor kezdődő nemzeti ünnepre - tudatta a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs az MTI-vel közleményben kedden.

2024. Október 23. 08:10, szerda | Belföld

Október 23. - Gulyás Gergely: 1956 legnagyobb tanulsága, hogy a szabadságért érdemes küzdeni

1956 igazsága és legnagyobb tanulsága, hogy a szabadság megéri az árát, érdemes küzdeni érte

2024. Október 22. 10:35, kedd | Belföld

A Keleti pályaudvaron zavartalan a vonatközlekedés kedd hajnalban

Ismét korlátozás nélkül közlekedhetnek a vonatok a Keleti pályaudvaron kedd hajnaltól, miután a szakemberek hétfőn nem sokkal éjfél előtt befejezték a megrongálódott váltó teljes helyreállítását

2024. Október 22. 10:34, kedd | Belföld

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról tárgyal a parlament