Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Február 13. 18:26, hétfő | Helyi sport

Császár Gábor szakmai igazgatóként játszott a Ceglédben

Császár Gábor szakmai igazgatóként játszott a Ceglédben

A 247-szeres válogatott Császár Gábor 38 évesen lépett pályára a Cegléd kézilabdacsapatában, amely szerdán hazai pályán 30-24-re kapott ki a Gyöngyöstől az NB I-ben. Az M4sport írása.

(Fotó: Kisfaludi István) További fotók lentebb a kapcsolodó galériában.

Császár Gábor, aki tavaly nyáron lett az élvonalban újonc Cegléd szakmai igazgatója, az M1-nek elmondta, sokat gondolkodott azon, hogy jó döntés-e másfél év szünet után újra pályára lépni, mert szeretne segíteni a csapatnak, de közben nem akar "hülyét csinálni" magából. "Majd szólok néhány embernek, hogy állítson le, ha már bohózatba megy át, de amíg úgy érzem és olyanok a visszajelzések, hogy valamit esetleg tudok segíteni, addig nyilván megteszem, mert úgy érzem, hogy a pálya mellől most már ebben az időszakban többet nem tudok tenni" - fogalmazott.

Az irányító a saját játékával "abszolút nem elégedett", úgy véli, még meg kell találnia a helyét a csapatban, hiszen a személye nyilván "megbolygatja a rendszert". "A kislányom és a kisfiam egyértelműen azt mondta, hogy menjek vissza, úgyhogy nem nagyon volt választásom, de ez még nyilván kevés volt ahhoz, hogy hülyét csináljak magamból. De azon az egy-két edzésen olyan jól éreztem magam, annyira élveztem a kézilabdát, hogy az erőt adott" - mondta Császár Gábor, hozzátéve, hogy a játékosokkal és az edzővel majd átbeszélik, hogy hogyan lehet még hasznosabbá tenni a szerepvállalását, de ha arra jutnak, hogy a játéka inkább hátrányára válik a csapatnak, akkor "kiáll".

BŐVEBBEN AZ M4SPORT OLDALÁN

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem