Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Június 09. 12:21, péntek | Helyi sport

A mindent elDÖNTŐ

A mindent elDÖNTŐ

Szavakkal teljesen visszaadni nem lehet azt a hangulatot, amit szerdán a Ceglédi VSE U16-os csapata, a szakmai stáb, a kilátogató sportolók, szurkolók, szülők, barátok, barátnők átéltek a Zsengellér Gyula Sportcentrumban.

Az MLSZ-központ regionális U16-os alap bajnokság keleti rájátszásának visszavágóján tömött lelátók előtt fantasztikus, fordulatos, mindenki számára emlékezetes mérkőzést vívtak a csapatok. Fiataljaink a rendes játékidőben remek játékkal, nagy lelkesedéssel ledolgozták az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányukat, majd a kétszer 15 perces hosszabbítás második félidejében - már emberhátrányban! - két gólt szerezve eldöntötték a párharcot. A győzelem értékét tovább növeli, hogy az ellenfél, a Dalnoki Labdarúgó Akadémia, a Dél-keleti csoport bajnokaként a szezon eddigi összes (23!) mérkőzését megnyerte, de az idény utolsó találkozóján, Cegléden alulmaradt.

Ezzel a győzelemmel a Ceglédi VSE jogot szerzett arra, hogy a 2023-2024-es szezonban a regionális U17-es bajnokság kiemelt csoportjában szerepeljen!
Tovább növelte az esemény ünnepi jellegét, hogy a találkozó szünetében megyei négyes felnőtt bajnokcsapatunk tagjai is átvehették bajnoki érmeiket.

A bajnoki aranyérmeket az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság területi igazgatója, Benkő Tamás, a Ceglédi VSE elnöke, Horváth József, valamint Széchenyi Márton, a Ceglédi VSE KK szakmai vezetője adta át a győztes csapatok tagjainak.

MLSZ Regionális U16, rájátszás, 2. mérkőzés
Ceglédi VSE - Dalnoki Labdarúgó Akadémia 5-1 (2-1, 3-1, 3-1) Összesítésben: 6-4
CVSE: Répás, Nagy B., Mocsári, Jankovics, Sebők Bálint, Konrád, Kovács, Paskó, Sinka, Nagy Á., Sebők Barnabás. Edző: Ványi Zsolt.
Csere: Márok, Rózsa, Szendrei, Ócsai
Gól: Mocsári, Konrád, Rózsa, Nagy B., Márok

Szöveg:Ceglédi VSE - Labdarúgás (Facebook oldal)
Fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem