Városlista
2024. február 20, kedd - Álmos

Hírek

2024. Február 09. 10:57, péntek | Kék hírek
Forrás: https://cegled.hu/

Ceglédi rendőr az év iskolarendőrei között

Ceglédi rendőr az év iskolarendőrei között

Nagy Zoltán törzszászlós és Csontos Károly főtörzszászlós lettek az év iskolarendőrei - számolt be róla a Pest vármegyei rendőrség közösségi oldalán. Monor, illetve Cegléd rendőri állományát erősítik. Tagjai annak a 209 fős csapatnak, amely az ország 283 oktatási intézményében végez önkéntes prevenciós feladatot. Kisiskolásokkal, kiskamaszokkal, kamaszokkal alapjáraton sem egyszerű bizalmat építeni, egy egyenruhás lehet, hogy időnként hendikeppel indul. No de, innen szép nyerni, amelynek ékes bizonyítéka a rendőrök közelmúltban átvett elismerése.

(Fotó: Pest vármegyei rendőrség / Nagy Zoltán törzszászlós és Csontos Károly főtörzszászlós / jobb oldalt)

Mindketten évek óta iskolarendőrök, az oktatási intézményekkel, diákokkal, pedagógusokkal közvetlen kapcsolatban vannak, hovatovább ismeretségük sokszor túlhalad az iskola falain. A tanulók, pedagógusok tudják jól, az iskolarendőrök rendelkezésre állása, segítsége nem ér véget a kapun kilépéssel. Bizalommal és bátran hívhatják, kereshetik őket. Külön említést érdemel Nagy törzszászlós, hiszen nem átlagos gyerekekkel törődik és foglalkozik. Szívügye a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő, problémás lurkók, elhivatottan küzd és tesz értük, neveli, terelgeti őket a helyes irányba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

2024. Február 20. 09:14, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Tapolcán - Videó

Egy Tapolca környéki 27 éves férfinak egyedi azonosító jellel visszaélés és engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

2024. Február 19. 10:04, hétfő | Kék hírek

Megölte párját egy holland nő Budapesten, egy bérelhető lakásban

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.