Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 27. 09:36, péntek | Helyi

Ceglédi gimi az éterben

Ceglédi gimi az éterben

36 órás sulirádió

Idén is maratoni SuliRádió a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumból a 89,9 Mhz-en szeptember 27-én reggel 8-tól másnap este 8-ig!

Egy a célunk, a város és vonzáskörzete ifjúsági életének felpezsdítése, a középiskolák összefogásával egy 36 órás rádiós rekordkísérlet keretében közös műsor készítése a gimi épületében és főszervezésében, melyben a helyi fiatalokból álló zenekarok, színészek, művészek és sportolók nagy lehetőséget kapnak saját maguk megmutatására, kifejezésére interjúk formájában az éteren keresztül.

A Local FM stábja az évek során nagyon sokat dolgozott, csakis a Ti szórakoztatásotok érdekében! A tavalyi 30 órához még hozzácsaptunk 6-ot, így pontosan másfél napon keresztül hallgathatjátok majd az adást a rádiókészülékeken keresztül illetve online módban a www.localfm.hu weboldal segítségével.

Az esemény mellett már hagyomány, hogy a „kitartások hétvégéjén” 24 órás futball és röplabda bajnokság is helyet kap a gimnázium tornatermében. Akik erre az eseményre nem tudnak kilátogatni, vagy csak kényelmesen, otthon a fotelből szeretnék megtekinteni a meccseket, akkor is localfm.hu, hiszen élő webkamerás közvetítés segítségével mind a pályán, mind a Local FM stúdiójában történteket nyomon követhetik!

Pénteki napon a sort a sportegyesületek kezdik, majd pedig jönnek a zenekarok, akik nem felejtették otthon hanganyagjaikat és nem félnek magukról pár szót mondani! Este 9 órától pedig rendhagyó rock óra a RockKóstolóban, el ne késettek, a tanár bácsik Dr. Rock és Szatmári Gábor!

Szombaton 0 órától a Trusted Essence 3 órás mixét hallgathatjátok meg, majd jön a Szemezgető egészen „hajnali” hatig, s utána a Local FM reggeli műsora a MetálKávé Süvivel!

Majd 9 órától ismételten megnyílnak az ajtók, s ismételten a bandáké a főszerep egészen 19 óráig, amikor a Local LIKE - az ifjúsági slágerlista legjobb 20 számán vezetünk titeket végig, s végül könnyes búcsút veszünk egymástól!

Vendégek: Zanzibár, Farkasházi Réka, Just in Case, HangTÁRsulat, Sagaku Sportklub, CEKK, Relevé, Empty Pubs, Baby on the Woods, RockSuli Cegléd, Tom White és barátai, Trusted Essence, Pleskonics András (Dr. Rock), Szatmári Gábor, Süveges András, Mándruc, Inpersonae, Surpr!se, Bekker Betty és a Happy Five, Nothing Personal, Three Way Ticket.

LOCAL FM

Jó szórakozást kíván a 89,9 Local FM egész stábja!

fotó: archivum (Kisfaludi István - Local Fm 2012)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció