Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Október 02. 19:07, szerda | Kék hírek

Befejezték a vizsgálatot a húsvéti gázoló ügyében

Befejezték a vizsgálatot a húsvéti gázoló ügyében

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki 2019 áprilisában két gyalogost ütött el Cegléden. A baleset következtében egy 18 éves lány a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás adatai szerint egy 22 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2019. április 20-án 23 óra 52 perc körül Cegléden a Kossuth Ferenc utcában a Kossuth tér irányából a Széchenyi út irányába. Amikor a Kossuth Ferenc utca és Teleki utca kereszteződéséhez ért, az előtte balról jobbra, a Kossuth Ferenc utca úttestjén áthaladó két gyalogost elütötte. A baleset következtében az egyik gyalogos, egy 18 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a 21 éves fiú pedig nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a 22 éves férfit halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az ügyben kirendelt igazságügyi műszaki szakértői vélemény alapján a BMW sofőrje az adott útszakaszon érvényes megengedett sebességhatárt többszörösen túllépte.
A sebességtúllépés és a bekövetkezett közúti közlekedési baleset között az ok-okozati összefüggés megállapítható.

A ceglédi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.