Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Április 25. 12:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bedrogozva tört-zúzott, szüleit sem kímélte

Bedrogozva tört-zúzott, szüleit sem kímélte

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy 24 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki otthonában – kábítószer fogyasztását követően – tombolt, és szüleit is bántalmazta.

A rendőrségre február 13-án a déli órákban érkezett bejelentés, hogy egy győrszentiváni házban élő férfi a lakásban őrjöng és fenyegetőzik. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 24 éves fiatal – kábítószer hatása alatt – a lakásban különböző tárgyakat rongált meg, valamint szüleivel szemben is agresszíven viselkedett – közölte a rendőrség.

Az intézkedés keretében a járőrök a férfi ruházatát átvizsgálták, és egy nála lévő cigarettás dobozban – nejlontasakokba porciózott – kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak. A fiatalembert a rendőrök elfogták, majd vele szemben drogtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott, így ellene a Győri Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétsége miatt büntetőeljárás indult.

Az eljárásba bevont vegyész szakértő megállapította, hogy a nejlonban talált növényi anyag kábítószernek minősül.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Címkék: drog, győr, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.