Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2014. Június 04. 14:55, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Magyarország szerelmese Bebe a Back II Black énekese. Vallja és hiszi: belföldön is vannak olyan csodálatos helyek, amiket látni kell. Örök szerelme, a magyar tenger, ahová a szezon kezdete előtt is szívesen ellátogat.

„Szóló karrierem beindítása miatt nagyon elfoglalt vagyok. A nyár már a Bebe bulikról fog szólni – mondja az énekes, akit az sem tarthat vissza a Balcsitól, ha elromlik az idő. – Bélámmal, ahogy én hívom a feleségemet, a múlt héten munka után autóba ugrottunk és meg sem álltunk Siófokig. Arra számítottam, hogy a naplementét már a Hotel Azúr vitorlásáról figyeljük egy pezsgő kísértében.”

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Azzal nem számolt az énekes, hogy míg Pesten süt a nap, mire a szállodához érnek, elered az eső.

„Olyan típus vagyok, aki ha elhatároz valamit, azt véghez is viszi. Romantikázni szerettem volna vinni a páromat, akkor romantikázunk is – meséli elszántan Bebe – a hajót elfoglaltuk, a pezsgő be volt hűtve és a Titanic jelenet sem maradhatott el a szemerkélő eső pedig meg sem kottyant.”-nevet.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Már beesteledett, mire beértek a szállodába, így a romantika adott volt. A Prémium szárny teraszáról figyelték a Balatont, majd Bebe kibérelte Katának az egész wellness részleget, ahol kettesben lehettek.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

„Én személy szerint imádom a szaunákat, sajnos a párom nem tud hosszabb időt eltölteni benn az asztmája miatt. –meséli Kata, aki férjével a dolgos hétköznapok után szívesen utazik el vidékre, ahol számtalan új és csodás helyet felfedeztek már.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Siófokon sokat jártam még tinédzserként. A nagy nyári bulik helyszíne volt a város. Mióta összeházasodtunk Danival, azóta előszeretettel fordulunk meg wellness szállodákban, és az ő elmondása szerint azért is inkább a Balaton, mint a Riviéra, mert onnan azonnal el tud ugrani bárhová, ahová csak kell.”-mosolyog Kata.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

„Úgy gondolom, a korral jár, hogy megszerettem a kényelmet és a prémium dolgokat – veszi át a szót Bebe – amíg korábban belementem az őrültségekbe, ma már azon veszem észre magam, hogy romantikus estéket szervezek a kis asszonykámnak. A Hotel Azúr is olyan döntés volt, ami ezt alátámasztotta. A Prémium lakosztály óriási ágya, a kilátás, a wellness vagy éppen a napot záró relaxáló alfa ágy mind a pihenésünket szolgálta. Bevallom komolyan elgondolkoztunk a családalapításon. Most, hogy családi házba költöztünk, a gyerekünkként nevelt kutyánk mellé lassan jöhetne egy kis lurkó is. – mosolyog sejtelmesen az énekes.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.