Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 01. 13:48, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön a főváros közelében

Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön a főváros közelében

Három jármű összeütközött, egy ember a roncsok közé szorult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a régi M0-s kereszteződésénél. A környéken hatalmas a torlódás - közölte a katasztrófavédelem és az Útinform pénteken az MTI-vel.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a karambol során kamionba szaladt bele egy másfél tonnás kisteherautó, amelynek sofőrjét a műszerfal a vezetőfülkét a raktértől elválasztó lemezhez nyomta. A tűzoltók speciális eszközökkel igyekeznek kiszabadítani a roncsból a férfit. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen mértékben sérült meg a sofőr.
A baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 17-es kilométer közelében történt; kamion, személygépkocsi és teherautó ütközött össze - közölte honlapján az Útinform.
A helyszínelést és a műszaki mentést megkezdték, ezért Budapest felé áll a forgalom. Az ellenkező, Röszke felé vezető irányban ugyanazon a szakaszon két tűzoltóautó foglalja el a belső sávot, emiatt az M0-s déli szektorában az M5-ös felé óriási a torlódás.
Az M0-s keleti szektorában a 4-es út felől érkezőket már a gyáli csomópontnál leterelik, a járművek a Gyál és Alsónémedi közötti úton érhetik el az 5-ös utat - írta az Útinform.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.