Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Június 16. 08:31, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Az online tér a lehetőségek otthona

Az online tér a lehetőségek otthona

Úgy tűnhet, hogy a digitalizáció valójában hatalmas teher. Különösen egy-két olyan iparág számára, ahol a virtuális jelenlét szükségessége ezelőtt soha, még csak fel sem merült.

Azonban az idők változnak, a technológia fejlődik, ráadásként megannyi olyan környezeti tényező is közbeszólhat, ami mindenképpen az online nyitás felé tereli a figyelmet.

Miért éri meg lépni?

Azért, mert biztonságos üzleti környezetben olyan terepre akadhatnak a kis-, közép- és nagyvállalkozók, ahol az adás-vétel könnyen, ráadásként online lerendezhető mindenféle kiskapu és kis betűs rész nélkül. A MerXu ezért jött létre, és itt érhető el: https://merxu.com/hu/. Ha egy szóval akarnánk jellemezni, akkor azt mondanánk, hogy olyan híd, ami a két partot összeköti egymással, ami az offline-ból átvezet az online-ba. Mégpedig mindenféle nehézség, fennakadás, probléma vagy egyéb kényelmetlenség nélkül. Ez egyes iparágakban különösen hangsúlyos pozitívum. Egyrészt az nagyszerű hír, hogy adott egy tér, ahol a biztonságos vásárlás megvalósulhat. Másrészt a piac növekedésével további előnyök is jelentkezhetnek mondjuk nyereség formájában, ami szintén nem szőnyeg alá söpörhető fejlemény. A fejlődés, a változás bár eleinte sokszor diszkomfort érzetet kelt, de megéri belevágni, mert a végeredmény, a nagyon is előre mutató végeredmény garantáltan nem marad el.

Mely iparágak vannak a legnehezebb helyzetben?

A mezőgazdaság például kétségtelenül érzékenyen érintett. Sokan a mai napig még csak elképzelni sem tudják, hogy miként valósulhatna meg az online adás-vétel ezen a területen? Márpedig nincsen lehetetlen, főleg akkor, amikor egy ilyen, országokat átfogó kezdeményezésről van szó. A lényeg épp a nehéz szituációban lévő iparágak megsegítése, tehát ez most nem a fogyasztókról szól. Részletek itt: https://merxu.com/hu/c/mezogazdasag-eb816f8a908d45fabafd3dba40f2271a/.

A kertépítés például első ránézésre olyasvalaminek tűnik, ami offline ténykedés, így aztán személyes beszerzést igényel. Pedig a „hídnak” köszönhetően ma már könnyedén, pár kattintás nyomán létrejöhet a mindenki számára gyümölcsöző adás-vétel. Vagyis a határok jelen esetben szó szerint egyszerűen átléphetőek. További információkért kattints: https://merxu.com/hu/c/kertepites-fc25e5a020624b1188201b2a5cf9821a/.

Címkék: offline, online, virtuális

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.