Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 28. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Agykontrollal fogyott le Tóth Gabi

Agykontrollal fogyott le Tóth Gabi

Az RTL Klub Reggeli műsorvezetői arra voltak kíváncsiak, hogy Tóth Gabi miből és miként adott le tizenkét kilót, hiszen nem látszott alakján semmi súlyfelesleg.

Az énekesnő viccesen előadta, hogy ő egy bojlertípusú alkat, lábai piszkafák, viszont hajlamos arra, hogy hasra, fejre hízzon és ez őt frusztrálta. Mérges volt amiatt is, mert nem jöttek fel rá a szép ruhák. Először nővére, Vera fogyókúrás módszerét vette át, majd az agykontroll segítségével adta le a kilókat úgy, hogy nem a drasztikus fogyást választotta, hanem a lassút. Naponta 1200 kalóriát engedélyezett magának és egy év alatt sikerült havonta egy kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia.

A műsorvezetők megtudták, hogy az énekesnő Amerikába készül klipet forgatni. Tóth Gabi elmondta, hogy jó barátságot ápol Indiánnal és csapatával, akik most utaznak a tengerentúlra és velük tart. San Franciscóban forgatnak majd. Énekelt egy dalt a megbocsátásról, ehhez készül majd a klip. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy fontos a megbocsátás. Tinédzserkorában mindent másképp lát az ember, voltak puffogós időszakai, és rájött, hogy az embernek előbb saját magának kell megbocsátani és akkor már könnyebben tud másoknak is.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára