Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2014. Szeptember 01. 11:02, hétfő | Bulvár
Forrás: FényPont Média

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba Olaszország szerelmese. Már hat éve visszajár családjával nyaralni a mediterrán tengerpartra, Lignano az igazi kedvence. Idén viszont ugyanazt az olasz hangulatot és íz világot Siklóson fedezte fel…

…ahová rögtön magával vitte fiait is.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Még tavasszal egy rendezvényen jártam Siklóson, amikor rátaláltam a mediterrán fürdőre és a wellness szállodára, akkor tudtam, hogy visszatérünk oda a nyáron. – meséli a rádiós, akinek fiai hozzá hasonló módon kedvelik a déli életérzést. – mondtam a páromnak, hogy ezúttal a fiúkkal hármasban szervezek programot és szavazzon meg nekünk néhány fiús napot, addig ő is pihenőt kap – meséli nevetve Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Laura először fenntartással fogadta az ötletet, de utána a nyomásnak engedve beleegyezett így a három Abaházi nyakába vette az országot és elindult Siklósra.

Először töltöttem hosszabb időt hármasban a fiaimmal. Azt játszottuk, hogy egy rock banda vagyunk és fellépni jöttünk a Hotel Castelloba. Fellépés előtt pedig pihenünk egyet. Rengeteget csúszdáztunk, piadinát ettünk és sokat játszottunk. Még az sem számított, hogy szó szerint a fejemen ugráltak a srácok. – nevet a büszke apuka. – nagy párnacsatákat vívtunk, amiben Rómeó volt a jobb, csúszdázni viszont Demeter tudott jobban. Élveztük a sok napfényt, és nagyokat ettünk. Még a siklósi várat is megnéztük.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba nagyobbik fia, Rómeó már harmadik osztály előtt áll, Demeter számára pedig most jön az igazi kihívás azzal, hogy megkezdheti az első osztályt. Ahogy ő fogalmaz ez volt az utolsó ovis nyara.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Azt hiszem nagyon tartalmasan telt Demeter utolsó ovis nyara. Siklós mellett jártunk külföldön is, valamint voltunk a családdal aquaparkban, játszóházban és persze moziban is.”- emlékszik Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.