Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Február 13. 10:41, szerda | Belföld
Forrás: MTI

A Wizz Air áprilistól repül Debrecenből Dortmundba

A Wizz Air áprilistól repül Debrecenből Dortmundba

A Wizz Air diszkont légitársaság április 26-tól hetente két alkalommal közlekedik Debrecen és Dortmund között - erősítette meg az MTI információját Daniel de Carvalho, a cég kommunikációs vezetője.

Elmondta: az új desztináció indításával egy időben leállítják a decemberben indított milánói járatot annak alacsony kihasználtsága miatt.
A Wizz Air évente 30 ezer utast vár az új dortmundi menetrend szerint közlekedő járatától.
A német kereskedelmi és ipari központ kiválasztásában szerepe volt annak, hogy az ebbe a régióba közlekedő eindhoveni járatok kihasználtsága folyamatosan magas azok december 15-i indulása óta.
Ezzel szemben a december 16-án indult, a milánói Malpensa repülőtérre közlekedő járatra az ünnepek után kevés foglalás érkezett - fejtette ki, hozzátéve, hogy a Debrecenből elérhető olasz desztinációt április 23-ával vezetik ki.
Daniel de Carvalho kiemelte, hogy a Wizz Air Debrecenből London-Lutonba közlekedő járata továbbra is nagyon népszerű, a három útvonalon mintegy 100 ezer utassal számolnak a következő egy évben.

Címkék: Közlekedés-légi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során