Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

Úgy tűnik, ez a vakáció a vetkőzésről szól! Olyan cseles bikinit választott a csodás tengerpartra az énekesnő, ami egyszerre takar és mindent megmutat.

Rihanna (23) nem irigy természetű, egyik nap a Kadooment karneválon vetkőzött le annyira, amennyire az csak lehetséges, most pedig olyan kétrészes fürdőruhát választott, ami nem sok munkát ad a férfiképzeletnek. Szemmel láthatóan ragyogó formában van a popsztár, akinek hibátlan testét sem narancsbőr, sem löttyenő háj nem csúfítja, és még sincs csontsoványra fogyasztva, mint azt sok feltörekvő sztár teszi. 

Ráadásul nem is nagyon foglalkozott az őt bámulókkal, egyszerűen jól érezte magát a barátaival: csónakázott, jetskizett és rengeteget nevetett. Egy valaki viszont most hiányzott a képből: Negus Sealy, élete első nagy szerelme, akivel olyan jól érezte magát a Kadooment napon.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.